در نشست بررسی فرصت‌های همکاری اقتصادی تجاری اصفهان و کنیا مطرح شد :

تشویق فعالان اقتصادی به حضور در بازار آفریقا

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت :همکاری سفارت‌خانه‌های ایران با فعالان اقتصادی منجر به توسعه بازار محصولات ایرانی می‌شود.

اصفهان- اتاق

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، رناسی صادرات را بهترین راهکار برای رونق اقتصادی و فروش اضافه‌تولید واحدهای تولیدی استان اصفهان  برشمرد و گفت: همکاری بیشتر سفارتخانه‌های  جمهوری اسلامی ایران  با فعالان اقتصادی زمینه  زمینه افزایش ارتباطات بین‌المللی  و کسب  بازارهای صادراتی جدیدی  را فراهم میکند.

وی اضافه کرد:بازارهای هدف صادراتی استان اصفهان شامل کشورهای همسایه اهم از عراق ،افغانستان ،آسیای میانه و حاشیه خلیج‌فارس و همچنین کشورهایی آفریقایی که نیاز به  کالاهای ایرانی دارند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا  نیز در این نشست گفت: افزایش ارتباطات اقتصادی و بازرگانی ایران با کنیا در گام نخست نیازمند حذف کشورهایی است که نقش واسطه‌گری دارند.

فرجوند افزود: صادرات به کنیا از طریق کشورهای واسطه‌ای همچون امارات باعث می‌شود قیمت تمام‌شده کالاهای ایرانی در آن کشور افزایش یابد و این امر کاهش خرید کالای ایرانی را رقم می‌زند.

وی شناخت نداشتن فعالان اقتصادی دو کشور از فرصت‌های تجاری  و سرمایه‌گذاری متقابل ،ترسیم چهره‌ی غیرواقعی از افریقا و ایران توسط رسانه‌های غربی  و مشکلات بانکی را از موانع پیش روی گسترش روابط اقتصادی ایران و کنیا برشمرد و گفت: کنیا دروازه ورودی آفریقا از طریق بندر مومباسا است زیرا این بندر مرکز ترانزیت کالا به شرق آفریقاست.

وی با تاکید بر این نکته که کنیا دارای منابع خاکی و آبی مناسبی برای کشاورزی است، افزود:کشاورزان و صنایع تبدیلی استان اصفهان می‌توانند از این منابع برای کشت فرا سرزمینی استفاده کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه