سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

بابایی کارنامی در گفت و گو با موج مطرح کرد:

حمایت از جوانان و نخبگان به عنوان سرمایه اجتماعی ضروری است

عضو هیات مدیره صنایع چوب و کاغذ ایران اظهار داشت:حمایت از جوانان، دانشگاهیان و نخبگان به عنوان سرمایه اجتماعی ضروری است.

بابایی کارنامی

به گزارش خبرگزاری موج، علی بابایی کارنامی در گفت و گویی جوانان را بزرگترین سرمایه کشور عنوان و تصریح کرد: سن جوانی مهمترین دوران یک انسان است زیرا یک انسان بیشتر انتخاب های تاثیر گذار زندگی خود از قبیل رشته تحصیلی،ازدواج،مسکن،اشتغال و محل زندگی را در دوران جوانی انجام می دهد،در این سن است که از بیشتر نعمت های خداوند متعال بهره می گیرد.

وی حضور جوانان در فعالیت های اجتماعی ،فرهنگی ،سیاسی،اقتصادی را عامل توسعه بخش  عنوان و بر دانشجویان تاکید نمود که با حضور در فعالیت های اجتماعی  جامعه ای پویا و بانشاط داشته باشیم.

مدیرکل سابق تعاون و کار استان مازندران با اشاره به نقش و جایگاه جوانان در روند تحولات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی کشور گفت: یکی از برکات پیروزی انقلاب اسلامی ارائه فرصت های برابر برای همه اقشار جامعه بویژه جوانان جهت شرکت در عرصه های مختلف زندگی اجتماعی است.

بابایی کارنامی افزود: با توجه به اینکه بیشترین درصد نیروی انسانی جوامع در حال توسعه را جوانان تشکیل می‌دهند بنابراین در مطالعه و برنامه‌ریزی‌های توسعه، توجه و مطالعه این قشر خاص یک ضرورت مهم تلقی می‌شود.

وی گفت:جوانان، نخبگان، مراکز دانشگاهی و آموزشی شهر ساری باید بتوانند در زمینه مسائل علمی و حل مشکلات شهر، راهکارهای مطلوبی را ارائه دهند.

عضو هیات مدیره صنایع چوب و کاغذ ایران با بیان اینکه از آنجا که میان کشورهای دنیا رقابت های علمی وجود دارد، بنابراین باید بتوان از ظرفیت های جامعه به نحو مطلوب بهره مند شد، تصریح کرد: یکی از اقدامات مؤثر و مطلوب جهت اثبات کارآمدی این است که در حوزه پژوهش و فناوری کوشا باشیم.

وی به نقش و تاثیرگذاری جوانان در رشد علمی کشور اشاره کرد و گفت: تاثیر چشمگیر جوانان متخصص در عرصه های علمی، صنعتی و هنری بر همگان روشن است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه