سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

اجرای طرح ثبت طلاق الکترونیکی برای نخستین‌بار در کشور

رئیس سازمان بهزیستی از اجرای طرح ثبت طلاق الکترونیکی برای نخستین‌بار با هدف پایش مسأله طلاق در شهرهای مختلف کشور خبر داد.

محسنی بند پی

به گزارش خبرگزاری موج،انوشیروان محسنی بندپی در جمع پرسنل اداره بهزیستی شهرستان چالوس گفت: با توجه به اینکه حجم کار و سختی کار پرسنل بهزیستی را کسی نمی‌دانست در این دولت بهزیستی چندکار همزمان را شروع کرد.

وی با اشاره به اینکه در گذشته فقط سلامت را در جسم می‌دیدیم در حالی‌که رکن اساسی سلامت جامعه است، افزود: نگاهی به آسیب‌ها و مسائل حاشیه‌نشینی شرایطی فراهم کرد که سلامت اجتماعی جامعه در حد بحران قرار گرفت.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به تلاش مددکاران بهزیستی خاطر‌نشان کرد: در سال گذشته تعداد ۴ هزار و ۲۲۰نفر را از انجام عمل خودکشی بازداشته شدند و در واقع با این‌کار یک خانواده را از بحران و استرس نجات دادیم.

این مسؤول با بیان اینکه سرمایه انسانی در سازمان بهزیستی وجود دارد، افزود: هیچ سازمانی به اندازه بهزیستی نیروی متخصص و کارشناس در حوزه آسیب‌های اجتماعی وجود ندارد.

محسنی از اجرای طرح پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی خبر داد و افزود: نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان را در قالب طرح« نماد» توسط سازمان بهزیستی به‌صورت پایلوت اجرا شد.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد معلولیت‌ها ژنتیکی است، اظهار کرد: در گذشته ۳۰ هزار کودک معلول در سال متولد می‌شد و با توجه به اینکه این مشکل قابل پیشگیری بود در دولت مطرح شد.

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه پرونده ۴۰  هزار زوج جوان بررسی شد، خاطر‌نشان کرد: از این تعداد ۳۰ درصد از آنها نیاز به آزمایش داشت و ۷۰ درصد نیز نیاز به مشاوره نداشتند که این امر بار نگرانی خانواده‌ها را کاهش داد.

این مسؤول از اجرای طرح ثبت طلاق الکترونیکی برای نخستین‌بار با هدف پایش مسأله طلاق در شهرهای مختلف کشور خبر داد و گفت: در سال گذشته ۹۰ سفر استانی در کشور داشتیم که در این سفرها با استقرار معاونت‌های مختلف در نقاط مختلف کشور به‌صورت میدانی به بررسی و رفع مشکلات بهزیستی کشور پرداختیم.

محسنی با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه سازمان بهزیستی تولیت یافته و محوریت و سازمان‌‌گری را به سازمان بهزیستی دادند، افزود: برای نخستین‌بار قوه قضایی پای کار آمد و به کمک ما شتافت.

وی با بیان اینکه الگوی دادگاه درمان‌مدار را در ۶ استان پایلوت کردیم، خاطر‌نشان کرد: با توجه به اینکه ثبت الکترونیکی طلاق را راه‌اندازی کردیم، چالوس هم می‌تواند پایلوت غربالگری ازدواج و ثبت الکترونیکی طلاق شود.

رئیس سازمان بهزیستی خاطر‌نشان کرد: بازنگری حقوق و مزایا، توسعه کمی و کیفی اورژانس اجتماعی، افزایش مستمری مددجویان و تولیت سازمان بهزیستی از جمله برنامه‌هایی بود که در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شد.

این مسؤول با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی تنها متولی حل مشکلات و آسیب‌های اجتماعی نیست، تصریح کرد: این مسؤولیت چندوجهی است و باید همه دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی پای کار بیایند.

محسنی با اشاره  به اینکه برای نخستین‌بار مستمری مددجویان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش یافت، گفت: در  سال‌جاری قرار است تعداد ۱۴۰ واحد اورژانس اجتماعی در شهرهای کشور مستقر شود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه