رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان اصفهان:

بارش ها در استان اصفهان تا پایان هفته ادامه دارد

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان اصفهان گفت: بارش برف و باران در اکثر نقاط استان اصفهان با توجه به ورود سامانه بارشی در روزهای پایانی هفته جاری ادامه خواهد داشت.

جاده برفی

حسن خدابخش در گفت و گو با خبرگزاری موج با اشاره به بررسی نقشه های هواشناسی استان اصفهان اظهار داشت: بررسی این نقشه ها بیانگر افزایش ابر، وزش باد و بارش های پراکنده در بیشتر نقاط استان اصفهان است.

وی با بیان اینکه با ورود سامانه بارشی به استان اصفهان از روز شنبه بارش های خوبی را در همه نقاط و به ویژه غرب و جنوب غرب استان اصفهان شاهد بوده ایم، اضافه کرد: در این بین فریدونشهر با ۲۲ میلیمتر بارش و پنج سانتی متر برف، داران با ۱۳.۵ میلیمتر بارش و چهار سانتی متر برف، میمه با ۱۲ میلیمتر بارش و چهار سانتی متر برف و خوانسار با ۲۰.۷ میلیمتر بارش و سه سانتی متر برف بیشترین بارش ها را داشتند.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان اصفهان با اشاره به ادامه بارش ها به صورت خفیف در مناطق غربی و جنوب غربی استان اصفهان اضافه کرد: همچنین در روزهای پایانی هفته جاری نیز سامانه بارشی از مناطق غرب و جنوب غرب وارد استان می شود.

وی در خصوص وضعیت دمایی استان اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده نیز گفت: میانگین دمای هوا در استان اصفهان بین سه تا پنج درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه