سرخط خبرها
  • مرز‌های شلمچه و چذابه به‌صورت محدود بازگشایی می‌شود
  • زنگ خطر چاقی در کودکان؛ از دیابت و کبدچرب تا بلوغ زودرس
  • بازداشت عامل ترور شهید کاک‌درویشی در پیرانشهر
  • برد ارزشمند چادرملو در خانه آبادانی‌ها/ نفت آبادان به قعر جدول سقوط کرد
  • پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۳ همتی بانک ملی ایران و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است

آیت الله رجبی:

هرگونه اقدام جهت انتقام مرهمی بر زخم دردناک ملت ایران است

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: هرگونه اقدام جهت انتقام اعم از تبیین ضرورت انتقام تا برملا کردن پلشتی و خباثت تروریست‌ها و همچنین حمایت از نیروهای انتقام‌گیرنده در فضای حقیقی و مجازی، واجبی قطعی و مرهمی بر این زخم دردناک است.

آیت الله رجبی
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، متن پیام تسلیت آیت الله رجبی در پی حادثه تروریستی کرمان به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ

بار دیگر دشمنان زبون انقلاب اسلامی که با مشاهده زمینه‌های زوال قریب‌الوقوع رژیم کودک‌کش صهیونیستی به وحشت افتاده‌اند جنایتی مرتکب شدند و اظهار ارادت مردم شهیدپرور ایران اسلامی به سردار رشید مقاومت را برنتافتند؛ جمعی از مردان و زنان و کودکان بی‌گناه زائر سردار دلها را به شهادت رساندند. وَ ما نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلاَّ أَنْ یُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ این حادثه تلخ و ناگوار موجب تاثر شدید گردید.

این غم بزرگ و عزاداری برای آن بایستی سوخت موتور انتقام از عاملین جنایتکار باشد, با توجه به فرمان حکیمانه رهبر معظم انقلاب نیروهای مقاومت در سراسر دنیا وظیفه خود را شناختند و ان‌شاءالله با عمل درست، به‌موقع و مدبرانه جنایتکاران را به سزای اعمالشان برسانند و مقدمات برچیدن غده سرطانی صهیونیستی را فراهم نمایند.

هرگونه اقدام جهت انتقام، اعم از تبیین ضرورت انتقام تا برملا کردن پلشتی و خباثت تروریست‌ها و همچنین حمایت از نیروهای انتقام‌گیرنده در فضای حقیقی و مجازی، واجبی قطعی و مرهمی بر این زخم دردناک است.

اینجانب ضمن ابراز همدردی با بازماندگان خود را شریک غم تمامی عزاداران این حادثه تلخ تروریستی می‌دانم و از درگاه خداوند متعال صبر و اجر جزیل برای بازماندگان و حشر با صدیقه طاهره سلام الله علیها برای شهدای این حادثه را خواستارم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه