سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

استاندار قم:

اولویت ما پیشگیری از وقوع جرم است

استاندار قم گفت: اعتقاد ما بر این است که باید پیشگیری را بر هر اقدام، اولویت بدانیم.

استاندار قم

به گزارش خبرگزاری‌ موج قم، سیدمحمد آقامیری در آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان قم که در سالن همایش‌های دادگستری استان قم برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم عدالت و هم‌کاری دستگاه‌ها در استان است.

وی با اشاره به اینکه عدالت یک موضوع تخصصی و فنی است، مطرح کرد: اعتقاد ما بر این است که باید پیشگیری را بر هر اقدام، اولویت بدانیم.

استاندار قم با بیان اینکه در احادیث و روایات نیز آمده است که دفع کردن بهتر از رفع کردن است، عنوان کرد: باید ساختاری را تشکیل دهیم که جرم و تخلفی در آن صورت نگیرد.

وی با اشاره به اینکه باید اقدامات انجام شده در عرصه پیشگیری از وقوع جرم را ارزیابی و بررسی کنیم، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های قضایی و سازمان بازرسی نباید به مدیران حاضر در عرصه عمل به گونه‌ای تذکر دهند که جسارت تصمیم‌گیری آن‌ها کاهش پیدا کند.

آقامیری با بیان اینکه در مواردی مدیران میدانی نیاز است قانون را خم کنند، تصریح کرد: قانون برای آسایش مردم است و آن چیزی که می‌تواند مشکلات مردم را حل کند نباید به عنوان جرم شناخته شود.

وی با اشاره به اینکه در قم جهاد فرهنگی را ایجاد کرده‌ایم، یادآور شد: در عرصه فرهنگ باید در سرچشمه امور فرهنگی مانند آموزش و پرورش اقداماتی را دنبال کنیم.

استاندار قم با بیان اینکه در این جهاد فرهنگی متناسب با برنامه‌ریزی انجام شده تقسیم کار خواهیم داشت، اظهار کرد: تلاش داریم با استفاده از برنامه و ابزارهای مناسب در مسیر اهداف مقام معظم رهبری گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه در استان هیچ فاصله‌ای میان قوه قضائیه، قوه مقننه و قوه مجریه وجود ندارد، مطرح کرد: هماهنگی میان مدیران و دستگاه‌‌های مختلف اعتقاد قلبی مجموعه مدیریت استان است چراکه حل مشکلات مردم در گرو این هماهنگی و همدلی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه