سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

شهردار قم تاکید کرد؛

لزوم پیگیری سهم شهر قم از عوارض آلایندگی صنایع

شهردار قم از مدیرکل محیط‌زیست استان قم خواستار پیگیری سهم شهر قم از عوارض آلایندگی صنایع، دریافت تسهیلات از صندوق ملی محیط‌زیست و اجرای کمربند سبز شد.

سقائیان نژاد

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید مرتضی سقاییان نژاد در نود و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم و خطاب به مدیرکل محیط‌زیست استان قم اظهار داشت: شهر قم در حوزه حفظ محیط‌زیست و توسعه فضای سبز بسیار قوی عمل کرده است؛ به گونه‌ای که سالانه ۷۰۰ میلیارد تومان برای فضای سبز شهر قم و بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت پسماند هزینه می‌شود.

وی سرانه فضای سبز شهر قم را بیش از ۲۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: امروز هیچ زباله‌ای به‌صورت مستقیم دفن نمی‌شود و مدیریت روزانه ۷۰۰ تن زباله نشان از اهمیت مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی است.

شهرداری قم با اشاره به سهم هزار میلیارد تومانی برخی شهرداری‌ها از عوارض آلایندگی درحالیکه یک ریال هم در این زمینه به شهرداری قم پرداخت نمی‌شود، تصریح کرد: امروز همه مطالبات از شهرداری می‌شود درحالی‌که حقوق شهر قم در صندوق ملی محیط‌زیست و پرداخت عوارض آلایندگی به شهر قم در نظر گرفته نمی‌شود.

وی آلودگی شهرک شکوهیه را یادآور شد و گفت: اجرای کمربند سبز خارج از محدوده شهری بوده و دستگاه‌های دیگر باید به کمک شهرداری برای تکمیل این موضوع بیایند.

سقاییان نژاد با اشاره به اقدامات ویژه‌ای که شهرداری قم در حوزه مدیریت پسماند انجام داده است اظهار داشت: تکمیل این اقدامات نیازمند ارائه مشوق‌هایی برای بخش خصوصی است که در این زمینه تسهیلات صندوق محیط زیست می‌تواند به کمک شهر قم بیاید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر