در سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها اتفاق افتاد:

جهاد اشتغالزایی با گلریزان نیم میلیارد تومانی خیران شهرستان قنوات قم

خیران بخش مرکزی و شهرستان قنوات استان قم با گلریزان ۵۰۰ میلیون تومان وجه نقد در رونق تولید منطقه خود و اشتغال همشهریان نیازمندشان مشارکت کردند.

 کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری موج قم، محسن مسعودیان راد ، مدیرکل کمیته امداد استان قم در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری کریمه اهلبیت که بمناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و در شهرستان قنوات قم با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از خیران و نیکوکاران این شهر برگزار شد با اشاره به اینکه فقر با توزیع پول در بین نیازمندان حل نمی شود گفت: رویکرد کمیته امداد برای کاهش فقر در کشور، مردمی کردن بیش از پیش این نهاد، اشتغالزایی و توانمندسازی محرومان است.

وی با بیان اینکه راهبرد قرآن برای حذف فقر، پیوند اغنیا به فقرا است تأکید کرد: تخصصی کردن مراکز نیکوکاری از برنامه های مهم کمیته امداد برای بهره گیری از این راهبرد مهم قرآن است.

مسعودیان راد توجه به مسأله مهارت آموزی و اشتغال نیازمندان را ضروری عنوان و اظهار کرد: گلریزان خودجوش مردمی در شهر قنوات قابل تحسین و تقدیر است.

در این جشن باشکوه، خیران بخش مرکزی و شهرستان قنوات استان قم  با گلریزان ۵۰۰ میلیون تومان وجه نقد در رونق تولید منطقه خود و اشتغال همشهریان نیازمندشان مشارکت کردند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه