سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

لزوم استفاده از ظرفیت های فرهنگی قم

شهردار قم بر لزوم استفاده از ظرفیت های فرهنگی قم تاکید کرد.

سید مرتضی سقائیان نژاد

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید مرتضی سقائیان‌نژاد در جلسه شورای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم که یکی از دستورات جلسه آن تصویب بودجه ۱۴۰۱ بود، بر رعایت محور بودن این سازمان تأکید کرد و اظهار داشت: مهم‌ترین رسالت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت در حوزه فرهنگ شهروندی بوده و نباید در اجرا و برنامه‌ریزی طرح‌ها از خط اصلی سازمان فاصله گرفته و به حواشی پرداخت، زیرا فرهنگ شهروندی هیچ متولی جز شهرداری و سازمان فرهنگی در شهر ندارد.

وی با بیان اینکه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز مانند شهرداری باید برنامه ۵ ساله با برش‌های یک‌ساله داشته باشد تصریح کرد: در قالب بحث‌های بودجه‌ای اولویت‌های برنامه ۵ ساله دنبال شود و نباید به‌صورت موردی و بدون برنامه کلان حرکت کند.

شهردار قم به ظرفیت‌های فرهنگی شهر قم توجه کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های موجود در قم استفاده کرده و نباید مانند مراکز فرهنگی که کارهای کوچک و مختلف انجام داده عمل کرد، بلکه با سیاست‌گذاری درست این مراکز فرهنگی کوچک را باید هم‌راستا باسیاست‌ها و برنامه‌های کلان همراه کرد و با چارت و اهداف مشخص به آن‌ها برنامه دهیم و مشارکت مردم در این برنامه‌ها، کلید طلایی حصول اهداف است.

وی وظیفه این سازمان را نظارت و فعال کردن مراکز فرهنگی سطح شهر دانست و مطرح کرد: باید از ظرفیت‌های فرهنگی شهر استفاده کرده و همه آن‌ها را در یک مسیر قرار دهیم، و شهرداری باید تنها آن‌ها را تقویت کرده و بسترسازی لازم را انجام دهیم.

دکتر سقاییان‌نژاد ارتقاء فرهنگ شهروندی را عامل کاهش هزینه‌های شهر دانست و تأکید کرد: امروز شهر با هزینه بالایی اداره شده و هر تغییر کوچک در فرهنگ شهروندی مانند رعایت تفکیک زباله و جمع‌آوری زباله به‌صورت یک روز در میان می‌تواند در کاهش اداره شهر تأثیر بسیاری داشته باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر