سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

طرح “فرش‌پیش پای‌زائر” در قم اجرا می‌شود

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم از اجرای طرح “فرش‌پیش پای‌زائر” در قم خبرداد.

سید محمد موسوی منش

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید محمد موسوی منش ، با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف در حوزه هویتی شهر قم اظهار داشت: در این راستا دو کف نگاره با متریال سنگ و متریال کاشی در شهر قم و در مکان‌هایی که تردد ماشین‌آلات حداقل بوده کاشی‌کاری؛ و مکان‌هایی که تردد ماشین‌آلات اتفاق می‌افتاد با سنگ انجام شد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح تلاش شده از نگاره بومی استفاده شود، افزود: در موضوع سیما و منظر شهری با لحاظ کردن الگوهای هویتی و الگوهایی که از گذشته در معماری داشتیم، به این نتیجه رسیده‌ایم که نماسازی صورت گیرد.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم با بیان اینکه برای اینکه طرح‌های مناسب شهری به بهترین شکل ممکن اجرایی شود نیاز به همراهی و همفکری شهروندان و به‌ویژه هنرمندان هستیم یادآور شد: باید بتوانیم مشارکت مردم را برای پیشبرد اهداف داشته باشیم.

موسوی منش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: محور برنامه‌های چهارساله این سازمان که از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ پیش‌بینی‌شده در راستای نمود بیش‌ازپیش مؤلفه‌های هویتی شهر است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه