سرخط خبرها
  • ساعی: هیچوقت گله نکردم که پول نداریم
  • رکورد ورود شمش نقره به خزانه بورس کالا شکسته شد
  • مهلت تحویل اظهارنامه مالیات بر اجاره املاک تا آخر شهریور تمدید شد
  • سرپرست وزارت دفاع: نه غافلگیر می‌شویم و نه منفعل
  • هشدار هواشناسی برای وزش باد شدید برای ۱۴ استان
  • محمد نوری سرمربی نفت آبادان شد
  • معوقات افزایش حقوق بازنشستگان پرداخت می‌شود
  • ۱۱ فوتی و ۱۰۹ مجروح در حوادث رانندگی از ابتدای اجرای طرح اربعین
  • قتل مرد تاجر به دست همسر سوم و پسر نوجوانش
  • جمعیت کشور با عبور از ۸۷ میلیون نفر به رقم ۸۷ میلیون و ۶ هزار و ۳۷ نفر رسید
  • هشدار پلیس فتا: در معاملات فقط به رویت رسید بانکی اکتفا نکنید
  • کاپ نایب‌قهرمانی کشتی آزاد جهان به کشور بازگشت
  • پرداخت ۴۶ همت وام ازدواج در سه ماهه اول سال ۱۴۰۵ / ۵۵۶ هزار نفر در نوبت دریافت وام
  • کولیوند: گزارشی از شیوع بیماری در میان زائران نداشته‌ایم
  • انفجار معدن مس دلیجان، ۲ کشته بر جای گذاشت

فشار سنگین روز قدس روی رژیم صهیونیست

دبیرکل مجمع علمی ثقلین از فشار سنگین روز قدس روی رژیم صهیونیست خبرداد.

روز قدس نماد جهانی حمایت از مظلومین

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت‌الاسلام و المسلمین فواد کاظم المقدادی عصر سه شنبه در دومین کنگره بین المللی قدس شریف در قم با اشاره به فتنه انگیزی رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی، شکست و نابودی حتمی آنها را بر اساس آیات قرآن کریم مورد توجه قرار داد و گفت: تلاش اسرائیل غاصب برای عادی سازی روابط با کشورهای اسلامی از همان ابتدای فساد و جنایت در فلسطین وجود داشت.

وی با بیان اینکه پس از حرکات جهادی در فلسطین، صهیونیست ها این گروههای جهادی را متفرق و محاصره و تضعیف کردند، اظهار داشت: صهیونیست ها به دنبال ایجاد یک هویت جعلی برای فلسطینی ها بودند تا جهاد و مقاومت را در میان آنها از میان برده و آنها را به سمت دیپلماسی ببرند.

دبیرکل مجمع علمی ثقلین با بیان اینکه صهیونیست ها تلاش کردند تا مسأله فلسطین را یک مسأله عربی و نه اسلامی جلوه دهند، این توطئه را یک مرحله دیگر از عادی سازی روابط با کشورهای اسلامی عنوان کرد و افزود: بعد از شکست مفتضحانه ارتش های عربی در برابر اسرائیل، دشمنان به دنبال القای شکست ناپذیری ارتش اسرائیل در میان مسلمانان بودند.

وی با اشاره به عادی سازی روابط اسرائیل با همسایگان فلسطین و تبدیل این دولت به یک حکومت خودمختار کوچک و بی دفاع، خاطرنشان کرد: پس از این اتفاق های ناگوار، نور امید با پیروزی انقلاب اسلامی در میان امت های مسلمان درخشید.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) با شکست مستکبران و اعلام روز جهانی قدس تحول عظیمی را در منطقه ایجاد کرد، گفت: در اوج رنج و محنت امت های اسلامی، گروه های مقاومت در کشورهای اسلامی شکل گرفت، از جمله مهمترین آنها حزب الله است که شعله مقاومت را همواره فروزان نگه داشته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر