سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

پرداخت حدود ۱۵/۳ میلیارد تومان صدقه و ۸/۸ میلیارد تومان زکات توسط قمی‌ها

صدقات قمی‌ها به کمیته امداد این استان در سال ۹۹ بیش از ۱۵ میلیارد و ۳۳۴ میلیون تومان و زکات آنها هشت میلیارد و ۷۶۶ میلیون تومان بوده است.

سید محمدرضا میره ای

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید محمدرضا میره ای ، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه یکی از سال‌های سخت اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا و تحریم‌های ظالمانه علیه ایران را پشت سر گذاشتیم گفت: مردم نیکوکار قم با صدقات ۱۵ میلیارد و ۳۳۴ میلیون تومانی خود ثابت کردند همیشه به فکر ایتام و محرومان جامعه هستند.

وی رشد ۲۲ درصدی صدقات مردم در شرایط خاص کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها را نشان از اعتماد مردم به این نهاد دانست و گفت: مجموعه امدادگران این نهاد در استان قم، قدردان چنین مردم شریف و سخاوتمندی هستیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم پرداخت هشت میلیارد و ۷۶۶ میلیون تومان زکات توسط مؤدیان زکات در سال گذشته را خاطرنشان و اظهار کرد: کمک‌های مردم به این نهاد بر اساس نیت‌های آن‌ها در زمینه‌های معیشت، مسکن، درمان، ازدواج و تحصیل نیازمندان هزینه می‌شود.

وی ضمن دعوت از مردم نیکوکار استان برای شرکت در مرحله سوم پویش ایران همدل گفت: روش‌های مشارکت در شرایط کنونی از طریق کد دستوری #۰۲۵*۸۸۷۷* و کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۱۲۵ بانک ملی است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر