سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

حامیان استقلال اسکاتلند از بریتانیا در گلاسکو راهپیمایی کردند

در پی رأی مردم بریتانیا به خروج این کشور از اتحادیه اروپا، حدود ۳ هزار نفر روز شنبه(۹ مرداد) با راهپیمایی در گلاسکو برگزاری دومین همه پرسیِ استقلال اسکاتلند را خواستار شدند.

hQHPYiY438fK

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری موج به نقل از پرس‌تی‌وی، در حالی که ۵۲ درصد از شرکت کنندگان در همه پرسی عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا در ۳ تیر به جدایی آن از این اتحادیه رأی دادند ۴۸ درصد از آنان با باقی ماندن انگیس در اتحادیه اروپا موافق بودند.

با وجود این، راهپیمایی در حالی برگزار شد که نتایج نظرسنجی مؤسسۀ «یوگاو» نشان داد حمایت از جدایی اسکاتلند از بریتانیا در پی برگزیت(خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) «تغییری نکرده است.» متیو اسمیت در مطلبی در پایگاه اینترنتی یوگاو تأکید کرد: «یک ماه پس از تصمیم شوک آور بریتانیا برای ترک اتحادیه اروپا، جدیدترین تحقیق یوگاو در اسکاتلند نشان می‌دهد تغییر واقعی به سوی استقلال‌خواهی وجود ندارد. با وجود این جبهه در سالهای آینده می‌تواند با تغییرات زیادی روبرو شود.» اغلب شرکت کنندگان در راهپیمایی روز شنبه در بزرگترین شهر اسکاتلند پرچم‌های پادشاهی اسکاتلند را در دست داشتند. اسکاتلند در ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ برای استقلال از بریتانیا اقدام به برگزاری همه‌پرسی کرد که بر اساس آن حدود ۵۵ درصد خواستار ماندن به عنوان بخشی از بریتانیا بودند در حالی که حدود ۴۵ درصد نیز به استقلال رأی دادند. نیکولا استرجن، وزیر اول اسکاتلند و رهبر «حزب ملی اسکاتلند» اندکی پس از رأی گیری تعیین آینده عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای که به طور زنده پخش می‌شد، گفت: «دومین همه‌پرسی استقلال(اسکاتلند) مشخصاً گزینه‌ای است که لازم است روی میز باشد و کاملاً روی میز است.» این راهپیمایی در حالی برگزار شد که نتایج نظرسنجی موسسه یوگاو نشان داد در صورت برگزاری مجدد همه پرسی استقلال اسکاتلند از انگلیس ۵۳ درصد از اسکاتلندی‌ها به آن رأی مخالف می‌دهند و ۴۷ درصد از رأی دهندگان با آن موافقت می‌کنند. یوگاو می‌گوید این نتایج در مقایسه با آخرین نظرسنجی این مؤسسه که اوایل می(اردیبهشت) برگزار شد از حرکت یک درصدی به سوی گزینه استقلال حکایت می‌کند. جدیدترین نظرسنجی یوگاو از ۳۰ تیر تا ۴ مرداد با شرکت هزار و ۶ بزرگسال اسکاتلندی صورت گرفت. حدود ۴۶ درصد از شرکت کنندگان از تمایل خود برای زندگی در اسکاتلندی خبر دادند که هنوز بخشی از انگلیسِ پس از برگزیت است و ۳۷ درصد نیز گفتند ترجیح می‌دهند در یک اسکاتلند مستقل که در اتحادیه اروپا باقی مانده زندگی کنند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه