سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را نمی‌توان لغو کرد

رئیس جمهور فرانسه پس از دیدار با نخست وزیر بریتانیا گفت: خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را نمی‌توان به تاخیر انداخت یا آن را لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری موج؛ فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه امروز جمعه پس از دیدار و گفتگو با دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا تاکید کرد: نمی توان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را به تاخیر انداخت یا آن را لغو کرد.

وی در جمع خبرنگاران تصریح کرد: تصمیم گرفته شده است، این تصمیم را نمی توان به تاخیر انداخت یا آن را لغو کرد. اکنون آنها باید با تبعات این تصمیم مواجه شوند.

اولاند اظهار داشت: در اتحادیه اروپا بودن، مزایایی دارد. و این چیزی است که مردم بریتانیا تازه دارند آن را درک می کنند. خروج سریع بریتانیا از اتحادیه اروپا مانع از همه نااطمینانی ها و بی ثباتی ها خواهد شد به خصوص در زمینه های مالی و اقتصادی.

۵۲ درصد مردم بریتانیا در این همه پرسی خواستار خروج از اتحادیه اروپا شده اند و تنها ۴۸ درصد از ادامه عضویت در این اتحادیه حمایت کرده اند.

روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا رسما زمانی آغاز خواهد شد که نخست وزیر این کشور ماده ۵۰ معاهده لیسبون را امضا کند. پس از امضای این ماده قانونی، روند ۲ ساله خروج بریتانیا از اروپا آغاز می شود.

دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا اعلام کرده است که قصد دارد در اکتبر از این سمت استعفا کند. این تصمیم پس از آن اتخاذ شده است که مردم بریتانیا در همه پرسی اخیر از خروج این کشور از اتحادیه اروپا حمایت کرده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه