سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

مکرون به حرف‌های توهین آمیز ترامپ پاسخ داد

توئیت‌های اخیر دونالد ترامپ، موجب عصبانیت مکرون همتای فرانسوی او شد و مکرون را واردار کرد تا به این توئیت‌ها واکنش نشان دهد.

مکرون

به گزارش خبرگزاری موج طی روزهای گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا با انتشار چندین توییت به امانوئل مکرون حمله کرد و رئیس جمهور فرانسه نیز در پاسخ به این صحبت‌ها گفته است که اتحاد با آمریکا به معنای «اطاعت و وابستگی» نیست، آمریکا متحد تاریخی کشور فرانسه بوده و خواهد بود!

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در واکنش به هجوم پیامهای توئیتری غضبناک همتای آمریکایی خود در هفته جاری گفت که «می‌داند دونالد ترامپ تنها در حال رُل بازی کردن در برابر مخاطبان داخلی آمریکا است».

ماکرون همچنین مدعی شد که متحد آمریکا بودن به معنای «مطیع و وابسته بودن» نیست.

وی در ادامه اظهارات خود در خصوص اتحاد فرانسه با آمریکا گفت که ایالات متحده آمریکا متحد تاریخی ماست و خواهد ماند. آمریکا متحدی است که ما بخاطر آن تمام خطرات را می پذیریم و با آن پیچیده ترین عملیاتها را اجرا می کنیم».

رئیس جمهور فرانسه در گفتگو با خبرنگاران بر روی ناوهواپیمابر «شارل دوگل» گفت که «رعایت احترام میان آمریکا و فرانسه، دو متحد دیرینه، واجب است» و یادآور شد که فرانسه در مبارزات آمریکا برای کسب استقلال از این کشور حمایت کرده است- چیزی که بسیاری از کاربران توئیتر نیز تلاش کردند به ترامپ گوشزد نمایند!

ماکرون همچنین گفت که «در هر برهه ای از تاریخ دو کشور، ما، فرانسه و آمریکا متحد بودیم و بنابراین میان متحدان، رعایت احترام واجب است». وی در پاسخ به پرسشی در خصوص پیامهای توئیتری ترامپ گفت: «من فکر می کنم که وی یک بازی سیاسی به راه انداخته و من به او اجازه این کار را می دهم!»

شایان ذکر است که این اظهارات ماکرون در مغایرت با اظهارات پیشین سخنگوی دولت فرانسه بود که می گفت ترامپ باید در برابر فرانسه «آداب ادب و نزاکت» را بجا آورد؛ به ویژه اینکه حملات لفظی ترامپ به ماکرون با سومین سالگرد حمله تروریستی مرگبار در پاریس مقارن بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه