سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

یک عملیات تروریستی در انگلیس ساعاتی پیش از وقوع خنثی شد

سازمان امنیت و اطلاعات انگلیس(GCHQ) از خنثی سازی یک عملیات تروریستی در واپسین ساعاتِ پیش از وقوع آن خبر داد.

jkJvYKtvjQR2

به گزارش خبرگزاری موج، سازمان امنیت و اطلاعات انگلیس از موفقیت در کشف و خنثی سازی یک عملیات تروریستی در آخرین ساعاتِ پیش از وقوع آن خبر داد.

بر اساس گزارش ایندپندنت، سازمان امنیت و اطلاعات انگلیس(GCHQ) اعلام کرد که با رصد کردن تماس های تلفنی افراد مرتبط با این توطئه تروریستی توانسته است نسبت به شناسائی و خنثی نمودن آن در آخرین ساعاتِ پیش از وقوع عملیات مبادرت نماید.

در ادامه این گزارش تأکید شده است که تجزیه و تحلیل اطلاعات موجود توسط عوامل سازمان امنیت و اطلاعات انگلیس به شناسائی شبکه اجرائی این عملیات منتهی شده است.

گزارش منتشره این نهاد امنیتی و اطلاعاتی انگلیس به چندین نمونه مرتبط با استفاده از قوانین مربوط به مبارزه با تروریسم اشاره می کند که یکی از آن ها رصد کردن و شنود فعالیت های عناصر ارشد القاعده و شبکه فعال آن ها در خاورمیانه است.

ایندیپندنت در ادامه به تبادل اطلاعات میان سازمان امنیت و اطلاعات انگلیس(GCHQ) با دیگر سازمان‌ های اطلاعاتی این کشور از قبیل اِم‌ آی ۵ و سایر کشورهای اروپایی اشاره داشته است.

لازم به ذکر است، گزارش مذکور روز گذشته به «ترزا می» نخست وزیر بریتانیا ارائه شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه