سرخط خبرها
  • لیگ برتر فوتبال؛ پرسپولیس - ملوان، پیش غذای دربی با طعم قو
  • حضور تمام قد ارتش در مسیر دفاع از کشور و خدمت‌رسانی به مردم
  • وزارت رفاه: ۹۱ درصد مطالبات تسویه شده است
  • نتایج «امتحانات نهایی» دانش‌آموزان هنوز اعلام نشده است
  • قیمت‌های دستوری در بازار خودرو نتیجه نداده است
  • شناسایی ۱۴۱ هزار کودک بازمانده از تحصیل
  • واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ ۱۰۰۰ خودرو ثبت سفارش شد
  • صعود تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران به فینال مسابقات قهرمانی جهان
  • میدری: تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ صحت ندارد
  • روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند
  • رهبر انقلاب: ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
  • کاهش دمای هوای تهران تا پایان هفته
  • هلاکت ۱ نفر و دستگیری ۶ نفر از گروهک تروریستی جیش الظلم
  • سیروس مقدم؛ سریال پایتخت به سال آینده موکول شد

همزمان با هفته دولت؛

کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در رضی با ظرفیت ۲۶۰۰ تن افتتاح شد

همزمان با هفته دولت، کارخانه فرآوری، انجماد و بسته‌بندی آبزیان شهرستان رضی با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار و ۶۰۰ تن و سرمایه‌گذاری ۳۹ میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسید؛ طرحی که برای ۱۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده و ارزش روز آن به ۹۰ میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، محمد اله‌بخش، مدیرکل شیلات استان اردبیل، در آیین افتتاح این کارخانه اظهار کرد: این طرح با هدف توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش شیلات، ایجاد اشتغال، جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش ارزش افزوده محصولات آبزیان به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های این واحد تولیدی افزود: کارخانه فرآوری، انجماد و بسته‌بندی آبزیان شهرستان رضی ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار و ۶۰۰ تن را دارد و با بهره‌برداری از آن، زمینه اشتغال مستقیم ۱۵ نفر فراهم شده است.

اله‌بخش ادامه داد: برای اجرای این طرح ۳۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده و ارزش روز این واحد به ۹۰ میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به روند اجرای پروژه گفت: عملیات اجرایی این کارخانه از سال ۱۴۰۱ با کلنگ‌زنی آغاز شد و پس از طی مراحل اجرایی و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز، همزمان با هفته دولت در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری رسید.

وی توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی را یکی از نیازهای اساسی بخش شیلات دانست و بیان کرد: ایجاد واحدهای فرآوری، انجماد و بسته‌بندی آبزیان، نقش مهمی در تکمیل زنجیره تولید، افزایش ماندگاری محصولات، جلوگیری از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده برای تولیدکنندگان دارد.

اله‌بخش خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این کارخانه می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، زمینه رونق فعالیت‌های شیلاتی و اقتصادی و توسعه صنایع مرتبط با آبزیان را در شهرستان رضی و منطقه فراهم کند.

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: توسعه زیرساخت‌های فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش آبزیان از اولویت‌های شیلات استان است و حمایت از سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به افزایش بهره‌وری، تقویت تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در مناطق مختلف استان منجر شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه