نیروگاه خورشیدی شش مگاواتی انگوت با سرمایهگذاری ۳۵۰ میلیارد تومانی به بهرهبرداری رسید
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: نیروگاه خورشیدی شش مگاواتی شهرستان انگوت با سرمایهگذاری ۳۵۰ میلیارد تومانی و در زمینی به مساحت ۹ هکتار به بهرهبرداری رسید.
، ناصر عبدالهیان در آیین افتتاح این نیروگاه اظهار کرد: این پروژه در زمینی به مساحت ۹ هکتار که بهصورت اجارهای از شهرک صنعتی واگذار شده، اجرا شده است.
وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح در مجموع ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است، افزود: کارفرمای پروژه، شرکت ساتبا با همکاری شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل بوده و اجرای عملیات نیز توسط شرکت سازه پیوند انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی این نیروگاه از مهرماه ۱۴۰۴ آغاز شد و پس از حدود ۹ ماه، در تیرماه ۱۴۰۵ به پایان رسید و آماده بهرهبرداری شد.
عبدالهیان توسعه نیروگاههای خورشیدی را گامی مؤثر در افزایش تولید برق پاک، کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و تقویت پایداری شبکه برق استان عنوان کرد.
وی با اشاره به وجود ۱۵۰ مگاوات ناترازی انرژی در استان اردبیل، بیان کرد: تاکنون عملیات اجرای ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شده و پیشرفت فیزیکی آنها ۱۰ تا ۸۰ درصد است.
ارسال نظر