رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

حرکت دانشگاه در مسیر مرجعیت علمی و اثرگذاری اجتماعی شتاب گرفته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: حرکت جدیدی در راستای تقویت مرجعیت علمی و افزایش اثرگذاری اجتماعی دانشگاه آغاز شده و این رویکرد در حوزه‌های مختلف در حال پیگیری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، بهزاد داورنیا در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای انتصاب مدیران زن در بخش‌های مختلف دانشگاه نگرانی‌هایی وجود داشت، اما امروز شاهد نتایج مثبت این تصمیم‌ها در ارتقای فعالیت‌های علمی ،  پژوهشی و درمانی هستیم.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت نیروهای تخصصی افزود: در جلسات شورای دانشگاه و هیئت‌رئیسه، راه‌اندازی پژوهش‌های دوره پسا‌دانشگاهی، به‌کارگیری محققان آزاد و حمایت از پایان‌نامه‌های مشترک با دانشگاه‌های دیگر مورد تأکید قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به برنامه‌های بین‌المللی دانشگاه گفت: بین‌المللی‌سازی، شناسایی افراد توانمند برای ارجاعات علمی و ارتقای جایگاه دانشگاه در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی از اولویت‌های اصلی ماست.

داورنیا ادامه داد: در حاشیه نمایشگاه اکسپو با سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان دیدار داشتیم و بر لزوم گسترش ارتباطات علمی و حضور فعال‌تر دانشگاه در جمهوری آذربایجان تأکید شد،در خصوص حضور دانشگاههای ترکیه نیز رایزنی‌هایی انجام شده است.

وی از امضای تفاهم‌نامه با شرکت شهرک‌های صنعتی خبر داد و افزود: ایجاد کارگاه‌های استاندارد، سامان‌دهی فعالیت‌ها   و تبدیل فعالیت‌های اجرایی به فعالیت‌های پژوهش‌محور از جمله اقدامات انجام‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پایان خاطرنشان کرد: این دانشگاه، دانشگاهی آموزشی ـ پژوهشی است که در کنار آن، مسئولیت‌های مهمی در حوزه درمان و بهداشت بر عهده دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه