سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل:

دومین دوره جشنواره بین المللی معروف بهمن ماه برگزار می‌شود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل گفت: دومین دوره جشنواره بین المللی معروف با هدف گردآوری مجموعه‌ای از آثار هنری در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بهمن ماه برگزار می‌شود.

میرعباس زاده ستاد امربه معروف و نهی از منکر اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، حجت الاسلام ابراهیم میر عباس زاده؛ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل در نشست خبری دومین جشنواره بین‌المللی معروف با تاکید بر اینکه فریضه امر به معروف و نهی از منکر وابسته به محدویت‌های زمان و‌ مکان نیست گفت: امربه معروف و نهی از منکر یعنی نظارت ملی و همه باید در این زمینه مسئولیت پذیر باشند.

وی اساس سیر امر به معروف و نهی از منکر را عطوفت و‌ مهربانی عنوان کرد و تصریح کرد: ابزار اصلی برای  پیشبرد امر به معروف و نهی از منکر استفاده از رسانه و برقراری ارتباط موثر است و در این راه نباید اساس این کار یعنی عطوفت و‌ مهربانی را از یاد برد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با اشاره به برگزاری دومین دوره از جشنواره بین‌المللی معروف از آغاز فراخوان این جشنواره با رویکرد خلاقانه و ابتکاری از ۱۷ آبان ماه خبر داد و گفت: این جشنواره در راستای جمع‌آوری مجموعه‌ای هنری برای ترویج فرهنگ امر به معروف و‌نهی از منکر با محوریت غزه و مسئولیت‌پذیری، پذیرای آثار با موضوع جنگ ۱۲ روزه، نماز، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب‌و... در قالب آثار کوتاه نماهنگ، آثار کوتاه پویانمایی و مستند کوتاه خواهد بود.

وی با بیان اینکه مهلت ارسال به این جشنواره تا ۱۲ دی ماه ۱۴۰۴ است افزود: آثار شرکت کنندگان تا ۳۰ دی ماه داوری و برگزاری جشنواره نیز در بهمن ماه انجام خواهد شد.

حجت الاسلام میر عباس زاده ادامه داد: علاقمندان می‌توانند آثار خود را به دفتر ستاد  امربه معروف و نهی امر از منکر استان اردبیل و یا بصورت مستقیم به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه