English

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل خبر داد:

پرداخت بیش از ۲ هزار و ۶۸۶ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران اردبیل

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل از به‌روزرسانی و پرداخت بیش از ۲ هزار و ۶۸۶ میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران استان خبر داد.

پرداخت بیش از ۲ هزار و ۶۸۶ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

  به نقل از  روابط عمومی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل، ودود ایرانیان اظهار کرد: از مجموع ۶ هزار و ۶۱۴ میلیارد تومان ارزش کل گندم‌های خریداری شده در استان، تاکنون ۴ هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان به حساب کشاورزان واریز شده است.

وی افزود: تنها در دو روز اخیر، مبلغ ۲ هزار و ۶۸۶ میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران پرداخت شده و بدین ترتیب تاکنون حدود ۶۸ درصد از بهای گندم‌های خریداری‌شده به کشاورزان پرداخت شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل با اشاره به واریز ۹۰ درصد بهای گندم‌های تحویلی در خردادماه و ۵۰ درصد بهای محصول تحویلی در تیرماه، تصریح کرد: این اقدامات در راستای حمایت از کشاورزان و تقویت امنیت غذایی کشور انجام شده است.

ایرانیان در پایان با قدردانی از حمایت‌ها و پیگیری‌های نمایندگان مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، به ویژه دکتر نیکزاد و مهندس بدری، استاندار اردبیل و سایر مسئولان استانی، خاطرنشان کرد: همراهی و تلاش‌های مستمر این مسئولان نقش مهمی در تسریع روند پرداخت مطالبات گندمکاران داشته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه