کاشت ۱۰ اصله نهال به یاد خبرنگاران فقید اردبیلی در محوطه خانه مطبوعات
در آستانه روز خبرنگار و به منظور گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران فقید استان اردبیل، ۱۰ اصله نهال مثمر با مشارکت پویش مردمی «هدیه درخت» در محوطه خانه مطبوعات اردبیل کاشته شد.

، در آستانه روز خبرنگار، مراسمی با حضور جمعی از اصحاب رسانه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در محوطه خانه مطبوعات برگزار شد که طی آن، ۱۰ اصله نهال به یاد خبرنگاران فقید اردبیلی در داخل حیاط و فضای بیرونی این مجموعه غرس شد.
داوود شایقی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل، در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام خبرنگار، گفت: در این روز نمادین، علاوه بر مشارکت در مراسم درختکاری، فرصتی نیز فراهم شد تا در خصوص مشکلات خانه مطبوعات گفتوگو کنیم. با همفکری اداره کل ارشاد اسلامی و سایر دستگاهها، میتوان بخش زیادی از این مشکلات را برطرف کرد.
وی با تأکید بر نقش کلیدی خبرنگاران در توسعه استان، شفافسازی امور و کاهش فساد در جامعه و ادارات، اصحاب رسانه را از ارکان اساسی رشد و پیشرفت دانست و بر ضرورت حمایت مستمر از فعالان رسانهای تأکید کرد.
امیر رجبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از همراهی نهادهای مختلف در برگزاری این برنامه، کاشت درخت را اقدامی فرهنگی، زیستمحیطی و ارزشمند برای حفظ خاطره خبرنگاران فقید برشمرد.
درختان کاشتهشده توسط پویش مردمی «هدیه درخت» تأمین شده و این اقدام، یادآور اهمیت حفظ محیطزیست و ضرورت مراقبت از درختان بهعنوان میراثی ماندگار برای نسلهای آینده است.
ارسال نظر