English

منتخبان سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شدند

منتخبان سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در دانشگاه محقق اردبیلی معرفی و تجلیل شدند.

منتخبان سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شدند
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در آئین اختتامیه سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه اردبیل شهر خاصی بوده و یکی از کانون‌های قران و معنویت در کشور است، گفت: اذان در ایران با لهجه اردبیل شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه این شهر دارای ظرفیت‌های عظیم قرآنی است، افزود: قرآن سرمایه بزرگ زندگی و منبع والای اخلاقی برای مسلمانان در دوره‌‎های مختلف بوده است.

شالچی با بیان اینکه آیات متعددی در قرآن در خصوص عدالت، قسط و مهرورزی وجود دارد، ادامه داد: کرامت انسانی در جهان اسلام نیز نشات گرفته از قرآن است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی در جامعه اسلامی برگرفته از آیات قرانی است، تصریح کرد: زندگی روزمره و حتی هنر در زمینه خط و خوشنویسی نیز در جامعه اسلامی ما با قرآن سامان گرفته است.

وی با بیان اینکه در ادبیات فارسی هزاران بیت شعر با الهام گرفتن از قرآن کریم سروده شده‌ است، ادامه داد: در جهان اسلام در خصوص بسیاری از سختی‌ها و اقتضائات جدید نیز به قرآن رجوع شده و از قرآن فرامین بسیاری آموخته شده است.

شالچی خاطرنشان کرد: همچنین در بازسازی نظم جدید سیاسی ایران و همچنین تدوین قانون اساسی نیز از آیات الهی الهام گرفته شده است.

 محمد حسن‌زاده سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه طی ۳ روز اخیر نوای ملکوتی و صوت قرآن از جای جای دانشگاه محقق اردبیلی به گوش می‌رسید، گفت: در این جشنواره علاوه بر بحث رقابت میان متسابقین، به بحث دانش‌افزایی و معنویت نیز تاکید شده است.

وی با بیان اینکه از دانشجویان انتظار می‌رود در بحث انس با قرآن، نه فقط خودشان را آکنده از نور الهی کنند، بلکه نور معنویت را در دانشگاه‌ها و جامعه جاری و ساری نمایند.

حسن‌زاده با بیان اینکه قرآن مانند نوری است که تاریکی را می‌شکافد، راه را نشان می‌دهد و بهترین تکیه‌گاه و آرامشگر انسان است، ابرازامیدواری کرد: تلاوت قرآن در محیط دانشگاه باعث شود تا توشه راهی فراهم شود که خادم خوبی برای نظام و دانشگاه باشیم، یک بار دیگر به قرآن نزدیک شویم، در آیات آن تدبر کنیم و از آموزه‌های آن بهره‌مند شویم.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و حمایت‌های وزارت علوم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نهاد و دستگاه‌های اجرایی استانی و کمیته‌های داخل دانشگاهی، خاطرنشان کرد: در این جشنواره بیش از ۴۰۰ نفر شرکت‌کننده و داور از سراسر کشور در دانشگاه محقق اردبیلی حضور داشتند که امید می‌رود میزبان خوبی برای این عزیزان بوده باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد دادسرشت مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور نیز با بیان اینکه راه‌حل بسیاری از مسائل امروز دنیا انس با قرآن کریم است، گفت: مهمترین راه انس با قران کریم نیز حفظ آن است.

وی معنویت را حال خوش پایدار معرفی کرد و افزود: برای رسیدن به حال خوش پایدار باید به ندای ملکوتی الهی گوش جان سپرد.

دادسرشت با تاکید بر اینکه انس با قرآن راه حل مسائل و مشکلات امروز جامعه است، ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه ۱۰ میلیون نفر جزء حفظ قرآن کریم هدف‌گذاری شده است و سهم دانشگاهیان در این خصوص به صورت تقریبی سالانه ۵۰ هزار نفر جزء پیش‌بینی شده است.

مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه سال گذشته به همت وزارت‌خانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی ۲ هزار نفر جزء حفظ قرآن انجام شد، ولی با هدف‌گذاری تعیین‎‌شده فاصله زیادی داریم، تصریح کرد: دست‌اندرکاران موظف هستند در این خصوص زمینه‌های لازم را فراهم کنند تا با همکاری دانشجویان، شاهد تحقق این هدف‌گذاری باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به آثار و برکات قرآنی بودن انسان، گفت: برای یک فرد افتخار بزرگی است که با قرآن انس داشته و در این راه ثابت‌قدم باشد.

وی با بیان اینکه قرآنی بودن دارای ۲ نشانه است، افزود: اولین نشانه قرآنی‌بودن انسان این است که فرد سرشار از میمنت، شئون، یمن و برکت برای خود و دیگران است.

مصلح‌نیا ادامه داد: دومین نشانه نیز این است که فرد قرآنی فردی آسایش‌بخش، راحتی‌بخش و گره‌بازکن در سختی‌ها است.

گفتنی است در آئین اختتامیه این جشنواره پیام دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توسط دکتر محمد حسن‌زاده سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی، پیام آیت‌الله جعفر سبحانی مرجع عالیقدر توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و پیام حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمد دادسرشت مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها قرائت شد.

همچنین اجرای برنامه‌های قرآنی و تقدیر از نهادهای حامی و منتخبان رشته‌های آوایی‌ و معارفی جشنواره از بخش‌های دیگر آئین اختتامیه این جشنواره بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه