English

وزیر ارتباطات و فناوری در اردبیل:

فناوری راه‌حل مشکلات ملی است / اردبیل ظرفیت بزرگ برای توسعه ICT دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان اردبیل به عنوان یک استان مرزی با قرابت فرهنگی، تاریخی و زبانی با کشورهای همجوار، ظرفیت ورود به بازارهای منطقه‌ای را دارد. پس از سفر رییس جمهور به آذربایجان قرار شد مراکز تحقیق و توسعه در حوزه ICT در استان ایجاد شود.

فناوری راه‌حل مشکلات ملی است / اردبیل ظرفیت بزرگ برای توسعه ICT دارد
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، سید ستار هاشمی  در نشست صمیمی سید ستار هاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با فعالان حوزه فاوا و شرکت‌های دانش‌بنیان در اردبیل، ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت، شهید دکتر رئیسی و همراهان ایشان، و نیز سالروز سوم خرداد و رشادت‌های رزمندگان اسلام، به ظرفیت‌های انسانی و فناورانه استان اردبیل اشاره کرد و گفت: موضوعات مطرح‌شده در این نشست نشان می‌دهد که پویایی فناوری در این استان وجود دارد و این فرصت باید به خوبی مدیریت و تقویت شود.

وی افزود: در بحث تأیید نمونه تجهیزات ارتباطی، این فرآیند از طریق سامانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام می‌شود و اگر مورد خاصی وجود دارد، فعالان می‌توانند آن را مطرح کنند تا پیگیری شود.

هاشمی به وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی نیز اشاره کرد و گفت: کیفیت ارتباطی در برخی مناطق مانند پارس‌آباد و اسلام‌کندی رضایت‌بخش نیست، اما طبق برنامه‌ریزی، این مناطق تا پایان سال ۱۴۰۵ تحت پوشش کامل قرار خواهند گرفت. وی تأکید کرد: پوشش ارتباطی تنها زمانی معنا دارد که مردم از کیفیت آن بهره‌مند باشند؛ صرف آمار، معیار قابل قبولی نیست.

وی با بیان اینکه در دولت چهاردهم تصمیم‌گیری‌ها باید مبتنی بر مطالعه اقتصادی باشد، اظهار داشت: ۸۰ درصد منابع ارتباطی در اختیار استان‌ها قرار گرفته تا توسعه فناوری و ICT در سطح محلی صورت گیرد. همچنین بخشی از منابع داخلی وزارتخانه برای حمایت از شکل‌گیری هسته‌های فناور دانش‌بنیان اختصاص یافته است.

هاشمی به تلاش وزارت ارتباطات برای تجمیع منابع حمایتی پراکنده سال‌های گذشته نیز اشاره کرد و گفت: در قالب ماده ۱۹۷، منابع پردازشی و ذخیره‌سازی نیز در حوزه خدمات فناورانه ساماندهی می‌شود.

وی به موضوعاتی همچون یکپارچگی خدمات، مدیریت مصرف انرژی و استفاده بهینه از فناوری‌ها پرداخت و افزود: استان اردبیل به عنوان یک استان مرزی با قرابت فرهنگی، تاریخی و زبانی با کشورهای همجوار، ظرفیت ورود به بازارهای منطقه‌ای را دارد. وی گفت: پس از  رئیس‌جمهور به آذربایجان، قرار شد مراکز تحقیق و توسعه در حوزه ICT در استان ایجاد شود.

هاشمی افزود: به جای صرف بودجه صرفاً برای ساخت ساختمان فاوا، باید کارهای مهم‌تری انجام دهیم که منجر به ارتقای فناوری در منطقه آزاد اردبیل شود. این منطقه باید به مکانی تبدیل شود که نیروی انسانی توانمند در نزدیکی آن حضور داشته و کارکردهای فناوری در آن به وضوح دیده شود.

وی با بیان اینکه "هوش مصنوعی هیچ حوزه‌ای را محدود نخواهد کرد، بلکه باعث توسعه خواهد شد"، گفت: انرژی، زیست‌فناوری و توسعه نرم‌افزار از جمله حوزه‌هایی هستند که از هوش مصنوعی بیشترین بهره را خواهند برد.

هاشمی در پایان گفت: استان اردبیل، استان انسان‌های بزرگ، تلاشگر و خوش‌فکر است و اگر از ظرفیت‌های آن به خوبی استفاده شود، می‌تواند راه‌حل‌هایی برای مشکلات ملی ارائه دهد. این همان هم‌افزایی است که باید شکل بگیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه