بیش از ۴۸۰ وکیل جهادی با ستاد امر به معروف همکاری میکنند / ۶۰ وکیل فعال در اردبیل
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به گسترش شبکه وکلای مردمی گفت: در حال حاضر بیش از ۴۸۰ وکیل جهادی در کشور در حوزه صیانت از بیتالمال و مقابله با فساد با ستاد همکاری دارند که از این میان، ۶۰ نفر در استان اردبیل مشغول فعالیتاند.

، حجتالاسلام محمد حسین طاهری، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل برگزار شد، با تأکید بر جایگاه خطیر رسانه در جامعه، اظهار کرد: اطلاعرسانی صحیح و مسئولانه یکی از وظایف انبیاء بوده و امروز رسانهها نقش انکارناپذیری در تحقق این مأموریت الهی دارند.
وی افزود: ستاد امر به معروف از سال ۱۳۵۷ به فرمان حضرت امام (ره) تأسیس شد و از سال ۱۳۷۲ شکل سازمانی و اجرایی به خود گرفت. این ستاد هماکنون با حضور ۱۷ عضو، از جمله ۶ وزارتخانه، وظیفه سیاستگذاری، تسهیلگری و نظارت بر اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر را برعهده دارد.
طاهری با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی گفت: نظارت سهجانبه «مردم بر مردم»، «مردم بر دولت» و «دولت بر مردم» در قانون پیشبینی شده و ستاد در همین چارچوب، به دنبال تقویت مشارکتهای مردمی و نظارت اجتماعی است.
وی با بیان اینکه نباید در برابر ناهنجاریها بیتفاوت بود، ادامه داد: «بیتفاوتی» و «به من چهگرایی» بزرگترین آفتهای اجتماعیاند. هرچند ممکن است اختلاف سلیقه وجود داشته باشد، اما همه ما در یک کشتی نشستهایم و حفظ امنیت و سلامت اجتماعی، وظیفهای همگانی است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: رویکرد ستاد، ریلگذاری به سمت حکمرانی دینی و تبیین بایدها و نبایدها بر اساس وحی و ارزشهای اسلامی است؛ چرا که قانونگذاری کامل بدون بهرهگیری از وحی امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به اقدامات اجرایی ستاد گفت: در حال حاضر بیش از ۴۸۰ وکیل جهادی در سراسر کشور با ستاد همکاری دارند که ۶۰ نفر از آنان در استان اردبیل فعالیت میکنند. همچنین قاضی ویژه برای رسیدگی به پروندههای مرتبط با صیانت از بیتالمال در نظر گرفته شده است.
طاهری خاطرنشان کرد: در سال گذشته، یکونیم میلیون ساعت آموزش در حوزه فریضتین برگزار شده و نگاه ما از مردم به حاکمیت است. مبارزه با فساد، ترک فعلها و صیانت از بیتالمال، از اولویتهای ستاد در حکمرانی دینی است.
وی در پایان نقش زنان را در ساخت تمدن نوین اسلامی حیاتی دانست و گفت: دورههای تربیت مربی، آموزش رفتار صحیح در حوزه عفاف و حجاب، و تاکید بر جایگاه اجتماعی بانوان در برنامههای ستاد دنبال میشود.
ارسال نظر