درخواست حمایت کارخانه روغن نباتی در اردبیل از قوه قضاییه:
با نگاه کارشناسی مانع آسیب به تولید شوید
مدیرعامل کارخانه روغن نباتی در اردبیل با اشاره به رأی دیوان عالی کشور در خصوص ابطال مبایعهنامه کارخانه روغننباتی ، تأکید کرد: سند رسمی انتقال مالکیت در دفتر اسناد رسمی ثبت شده و رأی دیوان تنها ناظر بر مبایعهنامه بوده است؛ از قوه قضاییه و دولت میخواهیم با نگاه کارشناسی مانع آسیب به تولید شوند.

، سید جعفر موسوی، مدیرعامل گروه صنعتی ناب در خصوص آخرین وضعیت حقوقی کارخانه روغننباتی این مجموعه گفت: یکی از سهامداران تعاونی ۵۴۵ که حوزه علمیه، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و مؤسسه حمایت از نیازمندان و سالمندان از سهامداران حقوقی آن هستند، پس از هفت سال مدیریت و تولید، اقدام به طرح دعوی کردهاند. این در حالی است که سند رسمی انتقال کارخانه در سال ۱۴۰۳ در دفتر ثبت اسناد به نام گروه صنعتی ناب منتقل شده است.
وی افزود: دیوان عالی کشور صرفاً رأی به ابطال مبایعهنامه داده و سند رسمی همچنان معتبر است. این دعوی با ادعای نداشتن مصوبه هیئت مدیره وقت تعاونی ۵۴۵ برای امضای مبایعهنامه مطرح شده است، در حالی که این انتقال بر اساس مصوبه قانونی هیئت مدیره انجام شده است.
موسوی با اشاره به روند رسیدگی سهساله این پرونده در محاکم اردبیل گفت: در تمامی مراحل رسیدگی در استان، حق به گروه صنعتی ناب داده شد اما پرونده در نهایت به دیوان عالی کشور ارجاع داده شده و در آنجا رأی به ابطال مبایعهنامه صادر شده است.
مدیرعامل این واحد تولیدی تأکید کرد: مبلغ قرارداد بهطور کامل پرداخت شده و انتقال کارخانه نیز به صورت قانونی انجام شده است. اما طرح این دعوی پس از چندین سال و در شرایطی که چرخه تولید فعال است، موجب نگرانی جدی سرمایهگذاران میشود.
وی تصریح کرد: در سالی که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، چنین تصمیماتی میتواند منجر به دلسردی فعالان اقتصادی شود. خوشبختانه امام جمعه اردبیل و رئیس دادگستری استان در جریان موضوع هستند و انتظار ما این است که قوه قضاییه و دولت با نگاه کارشناسی و دقیق به این پرونده رسیدگی کنند تا تولید و اشتغال آسیب نبیند.
تولید روغن خوراکی با وجود چالشهای حقوقی ادامه دارد
مدیرعامل گروه این کارخانه با اشاره به تداوم فعالیت این مجموعه در حوزه تولید روغن نباتی گفت: در سال ۱۳۹۰ با وجود الزام به جابهجایی کارخانه به شعاع ۱۵۰ کیلومتری تهران به دلیل ملاحظات زیستمحیطی، با خرید کارخانه روعن نباتی در اردبیل با نام سلامت و انتقال خطوط تولید، فعالیت با برندهای "ناب" و "ناب سبلان" از سال ۹۷ ادامه یافته است.
سید جعفر موسوی افزود: در این مدت تلاش شد تا نیروی کار شاغل در کارخانه حفظ شود و امروز نیز این مجموعه با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۵۰ نفر و غیرمستقیم برای ۸۰ نفر به فعالیت خود ادامه میدهد. علاوه بر این، در تهران نیز منابع درآمدی دیگری برای پایداری مالی مجموعه وجود دارد.
وی با اشاره به نگاه توسعهمحور این گروه صنعتی تصریح کرد: برای راهاندازی خط تولید قوطیسازی، ۲۵۰۰ متر مربع فضای جدید به اماکن تولیدی اضافه شده و تجهیزات موردنیاز با هزینهای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان خریداری و نصب شده است. زیرساختها آماده بوده و در انتظار شرایط مناسب برای افتتاح این خط تولید هستیم.
موسوی درباره ظرفیت تولید نیز گفت: کارخانه توانایی تولید روزانه ۲۰۰ تن روغن نباتی را دارد که البته تأمین مواد اولیه و محدودیتهای صادرات چالشهای جدی این مسیر به شمار میآیند. طی ششماهه دوم سال گذشته ۳۲۵ تن و در دو ماه نخست سال جاری ۴۵ تن محصول تولید و به بازار عرضه شده است.
مدیرعامل این واحد صنعتی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در این مجموعه انجام شده و طی هفت سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان صرف توسعه و بهسازی خطوط تولید شده است.
وی به مشکلات حقوقی پیش روی مجموعه اشاره کرد و گفت: متأسفانه بهرغم تلاشها، رای قطعی برای خلع ید از کارخانه صادر شده است. این در حالی است که هزینههای دادرسی تأمین نشد و موضوع نیز به ستاد رفع موانع تولید ارجاع داده نشده است.
موسوی در پایان با اشاره به تلاشهای انجام شده برای خرید دانههای کلزای موردنیاز افزود: در گذشته پیشنهاد خرید دانههای کلزا از شرکت کشت و صنعت و سرو ارائه شد، اما علیرغم اینکه ما تنها تولیدکننده روغن نباتی در استان هستیم، این موضوع از سوی جهاد کشاورزی مورد موافقت قرار نگرفت.
ارسال نظر