استفاده از تمامی ظرفیت های قانونی برای رونق اقتصادی ضروری است

رییس کل دادگستری استان اردبیل گفت: دستگاه قضایی تمام توان و ظرفیت های قانونی را برای حمایت از سرمایه گذاری مشروع و قانونی بکار می بندد تا شاهد تحقق حداکثری تحقق شعار سال در استان باشیم.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

به نقل از  اداره رسانه و روابط عمومی دادگستری استان اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین کثیرلو رئیس کل دادگستری استان که در راستای تحقق شعار سال و با همراهی یوسف خدادادی رئیس کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان و بازرس قضایی کل استان از یک واحد تولیدی و صنعتی و نیز گمرکات استان بازدید نمود، اظهار داشت: دستگاه قضایی امسال نیز همچون سال های گذشته تمام توان و ظرفیت های قانونی را برای حمایت از سرمایه گذاری مشروع و قانونی بکار می بندد تا شاهد تحقق حداکثری تحقق شعار سال در استان باشیم.

وی صبح امروز ابتدا از مجموعه تولیدی ارکان پترو صنعت نمین (فرآورده های نفتی) و پس از استماع مسایل و مشکلات مسئولان شرکت دستورات لازم قضایی برای رفع موضوعات مطروحه ارایه صادر نمود.

مقام عالی قضایی استان در پایان و در بازدید از گمرک اردبیل ، گمرک را یکی از پایه های اصلی تحقق شعار سال و شاهراهی برای رونق اقتصادی عنوان نمود و گفت: همه مسئولان و مدیران مکلف و موظف هستند نسبت به تسهیل و تسریع در انجام امورات اقتصادی اهتمام ویژه ای داشته باشند و نسبت به حل مشکلات اقتصادی از تمامی ظرفیت های قانونی استفاده نمایند تا شاهد توسعه و آبادنی و رونق تولید و اشتغال بیش از پیش در استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه