سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

دعوت مقام عالی قضایی استان از مردم اردبیل جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس

مقام عالی قضایی استان در پیامی از مردم دارلارشاد استان اردبیل جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

راهپیمایی روز قدس تبریز + تصاویر
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، در پیام حجت‌الاسلام حسین کثیرلو آمده است: روز جهانی قدس، میراث ماندگار امام خمینی (ره)، روز فریاد امت اسلامی علیه رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین است. 

در ادامه این پیام آمده است: امروز همه دنیا علیه رژیم صهیونیستی فریاد می‌زند و حتی نخبگان حامی رژیم صهیونیستی نیز در این مسیر هستند به طوری که همراهی گسترده افکار عمومی را شاهد هستیم و این نفرت عمومی جهانی از رژیم صهیونیستی برگ برنده مردم فلسطین است.

 مقام عالی قضایی استان اردبیل در پیام خود گفته است: روز قدس امسال در شرایطی متفاوت و بعد از تغییر اساسی در جبهه مقاومت برگزار می‌شود و فرصتی مناسب برای تبیین جبهه مقاومت با ایستادگی و تقدیم شهدای بزرگی چون اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سایر شهدا برای دستیابی به اهداف ارزشمند است .

در پایان این پیام آمده است:  اینجانب به نمایندگی از تشکیلات قضایی استان، ضمن اعلام  حضور کلیه قضات و کارکنان تشکیلات قضایی استان در راهپیمایی یوم‌الله روز جهانی قدس، از عموم مردم شریف و ولایی دارالارشاد اردبیل دعوت می نماییم با حضور حداکثری در این راهپیمایی، ضمن تجدید میثاق با اندیشه های ناب امام خمینی (ره) و اطاعت از رهنمودهای ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی،  حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین و جبهه مقاومت تا آزادی قدس شریف اعلام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه