سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل:

مصمم به تشکیل شورای عالی و اتاق فکر برای ورزش استان اردبیل هستم

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل تشکیل شورای عالی ورزش استان با حضور استاندار و نمایندگان استان را از برنامه های خود برشمرد و گفت: تشکیل اتاق فکر ورزش استان با حضور پیشکسوتان برای آموزش صحیح و استعداد یابی در سطح شهرستانها برنامه دیگری است که مصمم به اجرای آن هستم.

عوض نخست
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، عوض نخست سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل  با اعلام برنامه های خود گفت: تقویت هیات های ورزشی، حمایت ازقهرمانان المپیکی، جهانی ، آسیایی و کشوری و شناسایی جوانان و نواجوانان با استعداد  از اولویت‌هایی است که در حوزه ورزش استان باید انجام شود.

وی ادامه داد: ایجاد کمپ برای حضور تیم‌های ملی و حتی تیم‌های کشورهای همسایه از طریق  احداث زمین ورزشی با کیفبت  امکانپذیر است.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل به افزایش مشارکت مردم در حوزه ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: در این راستا تعامل و همکاری با شهرداران و دهیاران و حمایت سایر ارگانها از جمله بسیج  و سپاه ناحیه و ستاد مبارزه با مخدر  می‌تواند موثر بوده و جامعه را به سمت مشارکت در ورزش همگانی  و ایجاد نشاط اجتماعی سوق دهد. 

وی با بیان اینکه بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند، مطرح کرد:  تربیت صحیح مربیان و ایجاد دوره های آموزشی در رشته های مختلف ورزشی در حوزه ورزش بانوان باید در اولویت قرار گیرد.

نخست بکارگیری نیروی انسانی مجرب ،  کارشناس و متعهد را  به عنوان یکی از عوامل ایجاد تحول  در ورزش و جوانان استان عنوان کرد و در پایان صحبتهای خود  به ضرورت تعیین تکلیف  پروژه های نیمه تمام  این اداره کل در سطح استان از جمله ورزشگاه علی دایی و  سالن سرپوشیده  ورزشی دو و میدانی  پرداخت. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه