سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

اصلاح ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی اجرایی سد

مرکز سنجش آموزش پزشکی جدیدترین اصلاحات ظرفیت پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی در رشته پزشکی هسته ای را اعلام کرد.

آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ - تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی در تاریخ یکم مردادماه ۱۴۰۵ برگزار شد. در این دوره ۱۷ هزار و ۲۷۷ داوطلب ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۴ هزار و ۳۵۹ نفر در آزمون حضور یافتند. پس از بررسی اعتراضات، کارنامه نهایی داوطلبان منتشر و در دسترس شرکت‌کنندگان قرار گرفت. داوطلبانی که حداقل ۱۵۰ نمره از مجموع ۶۰۰ نمره را کسب کردند، مجاز به انتخاب رشته هستند.

دفترچه انتخاب رشته محل پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار رشته های تخصصی بالینی پزشکی سال تحصیلی (۱۴۰۵-۱۴۰۶) از طریق سامانه اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس sanjeshp.ir قابل مشاهده است و انتخاب رشته محل از ساعت ۱۲ ظهر روز یکشنبه ۱۵ شهریور آغاز شده است و تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۸ شهریور ادامه دارد.

مرکز سنجش آموزش پزشکی در جدیدترین اطلاعیه اصلاح ظرفیت پذیرش دستیار دوره پنجاه و سوم را اعلام کرد.

در این اصلاحیه آمده است: پیرو نامه شماره ۱۹۷۰/۵۰۵/د مورخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ در خصوص جدول ظرفیت آزمون پذیرش دستیار دوره پنجاه و سوم و به استناد نامه شماره ۳۲۶۰/۵۰۰/د مورخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ ظرفیت و نحوه اجرای برنامه آموزشی رشته تخصصی پزشکی هسته ای به شرح زیر اصلاح می شود:

۳ نفر ظرفیت جدید در بیمارستان های حضرت رسول اکرم (ص) و شهید هاشمی نژاد وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، با دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت روتیشن، اضافه می شود. ۳۰ درصد برنامه آموزشی در انستیتو آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی اجرا خواهد شد.

از ظرفیت ۶ نفره رشته تخصصی پزشکی هسته ای انستیتو آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی ۳ نفر کسر می شود. برنامه آموزشی این ظرفیت با اجرای ۳۰ درصد برنامه در دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران به صورت روتیشن خواهد بود.

گفتنی است که از این مجموع این ظرفیت برای کل رشته ها در دانشگاه های علوم پزشکی ۶ هزار و ۴۴۴ نفر اعلام شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه