سرخط خبرها
  • احتمال وقوع رگبار در نواحی جنوب کشور طی دو روز آینده
  • آتش‌سوزی تالاب بیشه‌دالان بروجرد؛ بررسی علت و شناسایی عامل حادثه ادامه دارد
  • راه‌اندازی خط پنج‌رقمی «۵۲۱۴۴» برای تسریع در پاسخگویی به بیمه‌شدگان
  • استقلال ۱ - ۱ پرسپولیس/ تقسیم امتیازات سرخابی‌ها در نقش جهان

محسنی اژه‌ای:

ایران تسلیم ظلم و زور نمی‌شود

رئیس قوه قضاییه ایران در سفر به دهلی، خواستار اتحاد رهبران ادیان برای مقابله با استکبار جهانی شد.

غلامحسین محسنی اژه‌ای + رئیس قوه قضائیه
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای که به دعوت رسمی مقامات عالی هند به دهلی سفر کرده است، با علمای اسلامی و بزرگان ادیان این کشور دیدار کرد. این نشست با استقبال چشمگیر رهبران دینی هند همراه بود، به گونه‌ای که ظرفیت سالن در همان دقایق نخست تکمیل شد و بسیاری از شرکت‌کنندگان در سالن‌های مجاور مستقر شدند؛ این دیدار همچنین با بازتاب وسیع در رسانه‌های هندی همراه بود.

رئیس دستگاه قضا در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در هند، از همراهی مردم و علمای این کشور در مراسم تشییع و تدفین امام شهید، خامنه‌ای (قدس‌الله‌نفسه‌الزکیه) قدردانی کرد. وی افزود: همه حاضران در آن مراسم گواهی می‌دهند که یک خیزش عظیم مردمی و تمدنی، رهبر شهید ایران را بدرقه کرد و اعاظم هندی که در این مراسم حضور داشتند، این حقیقت را تصدیق می‌کنند.

محسنی‌اژه‌ای با تشریح دستاوردهای ایران گفت: ایران اسلامی ثمرات جهاد ۴۸ ساله خود در برابر طواغیت عالم را دیده و نصرت الهی شامل حالش شده است؛ اکنون ایران تنها کشوری است که سرافرازانه پنجه در پنجه مستکبرترین مستکبران یعنی آمریکای جهان‌خوار انداخته و این قدرت متجاوز را منهزم کرده است. وی ادامه داد: ایران با آموزه‌های قرآنی و نبوی به هیچ‌وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و همچنان به آمریکای جهان‌خوار نه می‌گوید.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به جنایات جنگی علیه ایران اظهار کرد: در جریان تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، مدرسه شجره طیبه میناب هدف بمب‌های سنگین قرار گرفت و کودکان معصوم در این مدرسه ارباً اربا شدند؛ کارشناسان سازمان ملل نیز این مدرسه را یک مرکز آموزشی غیرنظامی دانسته و خواستار بررسی مستقل شدند. وی افزود: بسیاری از پیکرهای این کودکان به قدری آسیب دیده بود که خانواده‌ها برای شناسایی ناچار به آزمایش‌های تخصصی دی‌ان‌ای شدند.

محسنی‌اژه‌ای درباره بی‌تفاوتی جامعه جهانی بیان داشت: اگر سازمان‌های بین‌المللی و آزادگان جهان در برابر جنایات گسترده علیه مردم غزه ایستادگی می‌کردند، امروز متجاوزان جرئت نمی‌کردند به کشور دیگری تجاوز کنند و به جنایات خود افتخار ورزند. وی تأکید کرد: بی‌تفاوتی در برابر این تجاوزات، زمینه را برای تکرار جنایات فراهم می‌کند و اگر این اقدامات متوقف نشود، در آینده کشورهای دیگری نیز هدف تجاوز قرار خواهند گرفت.

رئیس عدلیه در پایان خطاب به رهبران ادیان مختلف در هند گفت: بیایید همه دست به دست هم دهیم تا برای برقراری صلح، عدالت، رفاه و پیشرفت برای همه انسان‌ها تلاش کنیم. وی افزود: اگر ملت‌ها و رهبران ادیان با یکدیگر همکاری کنند، عده‌ای قدرت‌طلب نمی‌توانند یک روز به عراق، روز دیگر به افغانستان، لبنان، غزه و ایران حمله کنند؛ باید با همفکری، متجاوزان را سر جای خود بنشانیم و آرامش پایدار را در جهان برقرار کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه