سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

سیمایی صراف:

محدودیت حضور علمی استادان و دانشجویان، خودتحریمی بزرگ است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با انتقاد از محدودیت حضور استادان و دانشجویان ایرانی در کنفرانس‌ها و مجامع بین‌المللی، این رویکرد را نوعی خودتحریمی دانست و بر ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه علمی جهان تاکید کرد.

وزیر علوم
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌ها و دانشمندان ایرانی در عرصه‌های علمی بین‌المللی، محدودیت برای استادان و دانشجویان در محافل علمی جهان را نوعی خودتحریمی توصیف کرد.

وی در حاشیه مراسم چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید، با اشاره به تاکید امام شهید بر ضرورت دستیابی کشور به مرجعیت علمی اظهار کرد: امام شهید فرمودند که باید به مرجعیت علمی تبدیل شویم؛ بنابراین باید در میان سرآمدان علمی دنیا حضور داشته باشیم.

وزیر علوم افزود: باید نسبت به برخی خودتحریمی‌هایی که در حوزه علم و دانشگاه صورت می‌گیرد، ابراز نگرانی کرد. محروم کردن یا محدود کردن استادان و دانشجویان از حضور در برخی محافل و مجامع علمی، یک خودتحریمی بزرگ است و با رویکردی که برای دستیابی کشور به مرجعیت علمی ترسیم شده، سازگاری ندارد.

سیمایی صراف با تاکید بر لزوم تعامل مستمر دانشگاه‌های ایران با جامعه علمی بین‌المللی گفت: حضور در کنفرانس‌های علمی، مشارکت در مجامع تخصصی، تولید نظریه و پژوهش و توسعه فناوری‌های مسئله‌محور، به رفت‌وآمدها و تعاملات بین‌المللی نیاز دارد.

وی خاطر نشان کرد: نباید دانشگاه را به یک دانشگاه بومی و محلی تبدیل کنیم. دانشگاه برای حرکت در مرزهای دانش و قرار گرفتن در جایگاه سرآمدان علمی جهان، باید ارتباط خود را با جامعه علمی بین‌المللی حفظ و تقویت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه