سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است
  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن
  • قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه تشییع امام شهید
  • ۱۰ گل و مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
  • حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم و شادگان
  • بلیت پرواز تهران ـ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
  • ۳ ستاره آبی‌پوش در استقلال ماندنی می‌شوند/ زلزله در لیست بازیکنان خارجی‌ پرسپولیس
  • تاکنون هیچگونه تلفات و خسارتی از زلزله سالند گزارش نشده است
  • چهار ضربه تا خاموشی هاب امارات

رئیس مرکز آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر:

هوش مصنوعی به کمک مدیریت سلامت اربعین می‌آید

رئیس مرکز آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر با تأکید بر ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و تصمیم‌سازی مبتنی بر شواهد در مدیریت تجمعات انبوه، گفت: ششمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین بستری برای تولید دانش کاربردی و ارائه راهکارهای نوین در حوزه سلامت زائران است.

خدمات دیجیتال اربعین
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، محسن رجایی رئیس مرکز آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر در آیین افتتاحیه ششمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با اشاره به جایگاه راهبردی مدیریت تجمعات انبوه در نظام‌های امدادی و سلامت، اظهار کرد: مدیریت سلامت در گردهمایی‌های گسترده از مهم‌ترین مأموریت‌های جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر به شمار می‌رود و مراسم اربعین به عنوان بزرگ‌ترین اجتماع انسانی جهان، بستری ارزشمند برای توسعه دانش، پژوهش و ارتقای خدمات سلامت فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه استقبال جامعه علمی از این دوره کنگره رشد قابل توجهی داشته است، افزود: در ششمین دوره کنگره، ۵۱۵ مقاله علمی به دبیرخانه ارسال شد که در مقایسه با حدود ۳۸۰ مقاله دوره گذشته، افزایش بیش از ۳۵ درصدی را نشان می‌دهد. به گفته رجایی، برنامه‌ریزی زودهنگام، اطلاع‌رسانی گسترده، انتشار فراخوان‌های علمی و همراهی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی از مهم‌ترین عوامل این رشد بوده است.

رئیس مرکز آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر ادامه داد: پس از فرآیند داوری، ۲۱ مقاله برای ارائه شفاهی و ۲۰۶ مقاله برای ارائه در قالب پوستر انتخاب شده‌اند. همچنین ۱۰۵ استاد و متخصص به عنوان سخنران در بخش‌های مختلف کنگره حضور دارند.

وی با اشاره به برنامه‌های علمی این رویداد تصریح کرد: در جریان برگزاری کنگره، ۲۵ پنل تخصصی و هشت کارگاه آموزشی برگزار می‌شود که در مجموع ۳۳ برنامه علمی را در بر می‌گیرد و زمینه تبادل تجربیات و ارائه جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در حوزه سلامت اربعین را فراهم می‌کند.

رجایی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در مدیریت سلامت تجمعات انبوه اظهار داشت: آینده این حوزه در گرو گسترش پژوهش‌های بین‌رشته‌ای، انجام مطالعات چندمرکزی، تحلیل داده‌های گسترده، استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی، توسعه مدل‌های پیش‌بینی و تصمیم‌سازی مبتنی بر شواهد است.

وی خاطرنشان کرد: ششمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با هدف تولید دانش کاربردی، تقویت همکاری‌های علمی میان مراکز پژوهشی و دانشگاهی و ارائه راهکارهای نوآورانه برای ارتقای سلامت زائران برگزار شده و نتایج آن می‌تواند در بهبود سیاست‌گذاری‌ها و افزایش کیفیت خدمات سلامت در مراسم اربعین نقش مؤثری ایفا کند.

رئیس مرکز آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر  از پژوهشگران، نویسندگان، داوران، اعضای کمیته‌های علمی، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی، معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف جمعیت هلال احمر و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این کنگره قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد دستاوردهای علمی این رویداد به ارتقای مدیریت سلامت در بزرگ‌ترین اجتماع مذهبی جهان منجر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه