سرخط خبرها
  • قالیباف: جهان بداند که ایران خواست، ترجیح داد و تنگه هرمز بسته شد
  • سپاه پاسداران: عملیات مقابله به مثل ادامه دارد
  • رئیس جمهور برزیل، ترامپ را دزد دریایی خطاب کرد
  • لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت
  • کمک هوشمند خیرین به دانش‌آموزان با کارت نشاط
  • ثبت‌نام بیش از۵۴۰ هزار نفر در سامانه سماح
  • جزئیات فرآیند جدید معاینات استطاعت جسمانی زائران حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های بلوار رسول اعظم(ص) شیراز/ اعزام ۸ ایستگاه آتش‌نشانی
  • سناتورهای آمریکایی‌ خطاب به ترامپ: ‌مدام به عقب بازمی‌گردیم، دروغ نگو و جنگ را تمام کن
  • مربی جدید پرسپولیس در تمرین حاضر شد/گزینه اسبق استقلال روی نیمکت کرواسی
  • رشد ۵ برابری قراردادهای ارتباط دانشگاه با صنعت در یک دهه
  • کلید اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد زده شد
  • فرزند آمد، امتیاز نیامد
  • حسین شریعتمداری: باب‌المندب را ببندید و نتیجه را ببینید
  • مهرداد محمدی به فولاد پیوست/قرارداد شکاری با پرسپولیس فسخ شد
  • دستور مسدودی حساب‌های بانکی بدهکاران به میزان بدهی صادر شد
  • اتصال بیش از ۵ هزار مدرسه کشور به شبکه فیبرنوری
  • یک‌سوم جمعیت ایران تا ۳ دهه آینده پیر می‌شود/کمبود شدید متخصص سالمندان
  • محموله ۹۸۹ میلیون دلاری نفت ایران در راه چین
  • فرانسه - اسپانیا، فینال در نیمه نهایی با حضور امباپه و یامال

شهادت ۳۶۱ نیروی فراجا در جنگ رمضان

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ رمضان ۳۶۱ شهید تقدیم نظام اسلامی کرده است.

سردار محمد شرفی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار محمد شرفی، عصر سه‌شنبه در حاشیه آیین گرامیداشت رهبر شهید انقلاب و شهدای فراجا، با تسلیت شهادت رهبر انقلاب، اظهار داشت: فرمانده‌ای را از دست دادیم که در طول سال‌های مسئولیت خود، خدمات ارزشمندی به مجموعه انتظامی ارائه کرد و حق بزرگی بر گردن فراجا داشت.

وی با اشاره به برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب و شهدای فراجا با حضور خانواده‌های معظم شهدا، افزود: این مراسم با حضور خانواده‌های معزز شهدا و در فضایی آکنده از یاد و خاطره شهیدان برگزار شد تا بار دیگر از ایثار و فداکاری آنان تجلیل شود.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا با تأکید بر جایگاه والای شهدای انتظامی در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: شمار قابل توجهی از نیروهای انتظامی در مسیر صیانت از امنیت و دفاع از کشور به فیض شهادت نائل شدند و ما خود را همواره مدیون این عزیزان می‌دانیم.

وی ادامه داد: برگزاری چنین آیین‌هایی تنها بخش کوچکی از ادای دین به مقام شامخ شهداست و این اقدام به ابتکار فرمانده کل انتظامی و مجموعه فراجا، تلاشی هرچند اندک برای قدردانی از مجاهدت‌ها و فداکاری‌های این شهیدان والامقام به شمار می‌رود.

سردار شرفی در پایان با اشاره به آمار شهدای انتظامی در جنگ رمضان، گفت: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ رمضان، ۳۶۱ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه