سرخط خبرها
  • دستگیری ۴ عضو باند سرقت ۱۵ میلیاردی طلا از منازل در تهران
  • نهاد کتابخانه های عمومی: افت سرانه مطالعه کتاب در کشور
  • قمه‌کشی در جگرکی، اوباش به دام افتادند
  • تبریک عارف برای کسب ۶ مدال نابغه‌های ریاضی ایران در چین
  • امیریل ارجمند: رهبر شهید حتی رهبری و سیاست را هم هنرمندانه انجام می‌داد
  • قالیباف: یقه آمریکا را رها نمی‌کنیم
  • چهره باسابقه مدیریت شهری در راه پرسپولیس
  • چهره باسابقه مدیریت شهری در راه پرسپولیس
  • پاسخ حمله آمریکا به آق‌قلا، شلیک به جبل‌علی و حیفا است
  • حجت‌الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
  • شورای نگهبان: حضور کم‌نظیر مردم در تشییع رهبر شهید، محاسبات دشمن را برهم‌ زد
  • فاز نخست پزشک خانواده از دوره آزمایشی خارج شد
  • ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم
  • حلالی: تارتار باید بازیکن‌سالاری را در پرسپولیس از بین ببرد
  • توقف اقدامات اجرایی مالیاتی ناشی از اختلال بانکی تا ۳۰ تیر
  • تمدید ۵ ساله برنامه زمان‌بندی فعالیت دستگاه‌ها در سامانه تدارکات الکترونیک دولت
  • رشد ۳.۵ درصدی قیمت بیت‌کوین در معاملات امروز
  • روس‌اتم: ۶ نفر از کارکنان ما بازگشت به نیروگاه بوشهر را آغاز کردند
  • سخنگوی ستاد انتخابات کشور: گمانه‌زنی‌ها درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها صحت ندارد
  • پرچم‌های فلسطین در دست بازیکنان و اعضای کادر فنی مصر بعد از بازگشت از جام جهانی در خیابان‌های این کشور

دادستان کل کشور از صدور بیش از ۳۰۰ کیفرخواست برای عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند خبر داد

دادستان کل کشور از صدور بیش از ۳۰۰ کیفرخواست برای عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند خبر داد و گفت: فرآیند قضایی علیه عوامل مخرب در راستای صیانت از امنیت روانی جامعه و برخورد با فعالیت‌های ضدامنیتی آغاز شده است.

دادستان کل کشور
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد روز شنبه در دهمین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور در سال جاری علاوه بر بررسی آخرین تحولات قضایی، بر ضرورت هماهنگی بدنه دستگاه قضا برای اجرای دقیق سیاست‌های کلی نظام تاکید کرد.

دادستان کل کشور با اشاره به صدور کیفرخواست عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند، اظهار کرد: به جز کیفرخواست رضا پهلوی، کیفرخواست بیش از ۳۰۰ نفر از مرتبطین و عوامل شبکه‌های معاند از جمله شبکه‌های «من‌وتو» و «اینترنشنال» صادر شده است. این پرونده‌ها بر اساس مستندات دقیق قانونی و با هدف مقابله با اقدامات سازمان‌یافته علیه امنیت ملی دنبال می‌شود.

دادستان کل کشور در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای خدمت، اظهار کرد: بار دیگر شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی را که ضایعه‌ای بزرگ برای امت اسلامی بود، تسلیت عرض می‌کنیم.

این مقام عالی قضایی، ضمن قدردانی از دولت و ملت عراق و مردم ایران برای برپایی و حضور در حماسه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب، افزود: از تمامی دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان مراسم در تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد صمیمانه سپاسگزاریم. تشییع پیکر رهبر شهیدمان، حماسه‌ای ماندگار و رویدادی نادر در تاریخ معاصر جهان بود که لازم است ابعاد مختلف آن توسط نویسندگان، پژوهشگران و راویان ثبت و برای نسل‌های آینده ماندگار شود.

وی با اشاره به فضای معنوی حاکم بر جامعه پس از شهادت رهبر انقلاب افزود: حضور پرشور و مستمر مردم در خیابان‌ها و تجمعات شبانه طی بیش از ۴ ماه گذشته، نشان‌دهنده پیوند عمیق ملت با آرمان‌های انقلاب است. این حضور پرشکوه، فراتر از یک سوگواری، نماد بیعت مجدد با ولایت و برخاسته از علقه قلبی مردم به اهل‌بیت (ع) و ذریه حضرت زهرا (س) که از ویژگی‌های رهبر شهید است، برخاسته است. مردم با این حضور، تلفیق فرهنگ عاشورایی و ارزش‌های اصیل اسلامی را به نمایش گذاشتند.

دادستان کل کشور تصریح کرد: رهبر شهید پیش‌تر وقوع چنین شرایطی را پیش‌بینی کرده بودند و با درایت فرمودند که مردم خود کار را تمام خواهند کرد. ما با صدای بلند اعلام می‌کنیم که جبهه مقاومت شکست نخورده است، بلکه این شهادت موجب تسریع در حرکت رو به جلوی انقلاب و همچنین یأس دشمن شده است. شهادت، پایان راه نیست؛ بلکه عاملی برای تسریع در پیمودن راه امام راحل (ره) است.

موحدی‌آزاد با برشمردن ویژگی‌های رهبر شهید، اظهار کرد: ایشان برخوردار از صفاتی همچون تقوا، صداقت، ایستادگی و مقاومت بوده‌اند.

این مقام عالی قضایی افزود: وفاداری به خط امام خمینی (ره) نیز شاخصه اصلی ایشان بود. در سراسر جهان، نام انقلاب اسلامی با نام امام خمینی (ره) گره خورده است و رهبر شهید نیز با اخلاص تمام، زندگی خود را وقف این مسیر کردند. ما امیدواریم خداوند متعال به ما نیز توفیق بهره‌مندی از این اخلاص را عطا کند تا در مسئولیت‌های خطیر خود، بدون توقف و با نگاه به آرمان‌های نظام گام برداریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای به ریاست دستگاه قضا اشاره کرد و گفت: از رهبر معظم انقلاب برای این انتخاب هوشمندانه تشکر می‌کنیم؛ انتخاب فردی از درون بدنه دستگاه قضا، نویدبخش تداوم تحول و شناخت دقیق اولویت‌هاست. تاکید رهبر شهید انقلاب در احکام رئیس قوه قضاییه بر مقوله «انصاف»، بسیار راهبردی است. انصاف فراتر از عدالتِ صرف است و در این دوره، دادستانی کل کشور به صورت ویژه به دنبال نهادینه کردن «انصاف» در تمامی فرآیندهای قضایی، به ویژه در دادسراها خواهد بود.

این مقام عالی قضایی تاکید کرد: ما از تمامی ظرفیت‌ها، از قضات و کارکنان گرفته تا دانشگاهیان و نخبگان، برای ارائه پیشنهادات اصلاحی استقبال می‌کنیم.

دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعاملات بین‌المللی دستگاه قضا افزود: اکنون ایران در ۵۵ کشور دارای زندانی است و متقابل اتباع ۴۳ کشور نیز در زندان‌های ایران به سر می‌برند. سیاست قوه قضاییه، تسهیل در فرآیندهای حقوقی مربوط به اتباع است که در همین راستا، تاکنون با ۳۱ کشور موافقت‌نامه تبادل زندانیان امضا کرده‌ایم.

وی گفت: طی سال ۱۴۰۴، درمجموع ۳۴۸ زندانی به کشور بازگشته و ۵۰۲ زندانی خارجی نیز به کشورهای خود منتقل شده‌اند که نشان‌دهنده جدیت در اجرای این موافقت‌نامه‌هاست.

موحدی‌آزاد به لزوم ساماندهی دست‌فروشان و رفع سد معبر اشاره کرد و افزود: دستورالعمل‌های لازم برای آموزش ضابطان در این زمینه تدوین شده است. تاکید ما این است که در برخورد با این مسائل، کرامت انسانی و معیشت مردم اولویت داشته و نباید حقی از شهروندان تضییع شود.

براساس این گزارش، معاونین دادستانی کل کشور نیز به ارائه گزارش‌های تخصصی از عملکرد حوزه‌های تحت مدیریت خود پرداختند و بر لزوم هم‌افزایی بیشتر جهت تحقق اهداف تحولی قوه قضاییه تاکید شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه