سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

شهردار تهران عنوان کرد؛

هدایت هوشمند جمعیت، ایمنی و فضاسازی شهری۳ محور برنامه‌ریزی مراسم تشییع رهبر شهید

شهردار تهران با تشریح آخرین اقدامات مدیریت شهری، بر ضرورت فضاسازی مناسب شهر، هدایت هوشمند جمعیت و تأمین ایمنی شرکت‌کنندگان در مراسم تأکید کرد.

علیرضا زاکانی
به گزارش خبرگزاری موج

، علیرضا زاکانی در جلسه ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید که در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های شهرداری برای آماده‌سازی پایتخت در جریان برگزاری این مراسم، اظهار کرد: فضاسازی شهری باید علاوه بر انتقال پیام و ایجاد حال‌وهوای متناسب با مراسم، از سردرگمی شهروندان جلوگیری کند. در همین راستا، نصب المان‌های شهری، تابلوهای راهنما، تجهیزات هدایت مسیر و بهره‌گیری از ظرفیت نرم‌افزارها، فضای مجازی و سامانه‌های اطلاع‌رسانی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: هدایت جمعیت به‌ ویژه در مراسم تشییع، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است و مسیرهای تردد، کریدورهای حرکتی، نقاط تجمع، ایستگاه‌های مترو و سایر مبادی ورود و خروج باید به گونه‌ای ساماندهی شوند که شهروندان بدون ازدحام و با سهولت به مقصد هدایت شوند.

شهردار تهران با اشاره به پیش‌بینی سناریوهای مختلف حضور مردم، اظهار کرد: تمامی تمهیدات لازم برای رعایت حداکثری ایمنی در نظر گرفته شده است. ظرفیت شهر تهران برای توزیع جمعیت بسیار بالاست و با مدیریت صحیح و توزیع مناسب جمعیت در سطح شهر، می‌توان از ایجاد گره‌های ترافیکی و ازدحام جلوگیری کرد.

زاکانی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای مصلی تهران، گفت: تلاش بر این است که جمعیت پیش از ورود به مصلی، در رینگ‌ها و حوضچه‌های جمعیتی پیرامونی مدیریت و توزیع شود تا از تراکم بیش از حد در محل اصلی مراسم جلوگیری شده و روان‌سازی تردد به بهترین شکل انجام گیرد.

وی درباره مراسم تشییع امام مجاهد شهید نیز خاطرنشان کرد: در طول مسیرهای پیش‌بینی‌شده، با استقرار موکب‌ها، تجهیزات صوتی و تصویری و سامانه‌های اطلاع‌رسانی، هدایت و توزیع مناسب جمعیت انجام شده تا از سرریز جمعیت در یک نقطه جلوگیری شود.

بر اساس گزارش سایت شهر، شهردار تهران در پایان با قدردانی از دستگاه‌ها و مجموعه‌های همکار، تأکید کرد: هماهنگی میان بخش‌های مختلف مدیریت شهری و دستگاه‌های اجرایی با هدف برگزاری باشکوه، منظم، ایمن و روان این مراسم ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه