وزیر آموزش و پرورش:

نتایج آزمون استخدامی «خدمتگزاران» فردا اعلام می‌شود

وزیر آموزش پرورش گفت: نتایج آزمون استخدامی خدمتگزاران از فردا ۱۵ اردیبهشت اعلام خواهد شد.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در مراسم سپاس معلم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام شهدا و سید شهدای انقلاب و همچنین معلمان شهید نمونه، اظهار داشت : معلمانی که درس ایثار، عشق، فداکاری، عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی را به دانش‌آموزان آموختند، نقش ماندگاری در تربیت نسل آینده دارند.

وی با اشاره به اینکه معلمان امروز میدان‌داران اصلی نبرد فرهنگی مورد تأکید مقام معظم رهبری هستند، افزود: لازم است استمرار جریان آموزش، با حضور فعال در میدان فرهنگی و نبرد فرهنگی همراه شود؛ به‌گونه‌ای که کلاس درس به یک پایگاه فرهنگی و جبهه بزرگ در این عرصه تبدیل گردد.

کاظمی همچنین با بیان اینکه حضور معلمان و دانش‌آموزان در سراسر کشور قابل مشاهده است، گفت: مردم می‌دانند که نقش‌آفرینی معلمان در این مسیر، امروز از جنس تلاش‌های مستمر و مسئولانه است و طی روزهای اخیر نیز این حضور پررنگ‌تر شده است.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به معلمان نمونه  با اشاره به اینکه این پرچم از امروز بر دوش شماست و باید مراقب مسئولیت سنگین الگو بودن در نظام تعلیم و تربیت باشید، خاطرنشان کرد: شما دیگر فقط متعلق به یک کلاس یا یک مدرسه یا یک منطقه نیستید و مردم، دانش‌آموزان و معلمان از شما درس می‌گیرند.

کاظمی خطاب به همکاران و مدیران نیز بیان کرد: باید قدر این الگوهای ارزشمند را دانست و جایگاه آنان را در ابعاد علمی، رفتاری و مهارت‌های معلمی به جامعه معرفی کرد. وی با اشاره به اینکه معلمان نمونه به‌عنوان مرجع علمی و رفتاری در نظام تعلیم و تربیت شناخته می‌شوند، گفت: معرفی ظرفیت‌های علمی و استفاده از اندیشه‌های مطرح‌شده از سوی این افراد باید در مدیریت نظام آموزش و پرورش مورد توجه جدی قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان تأکید کرد: مسیر همه ما ادامه راه شهدا و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است و این مراسم به‌عنوان پاسداشت فرهنگ ایثار و تعلیم، فرصتی برای تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری در جامعه تعلیم و تربیت به شمار می‌آید.

 

بیشتر بخوانید:

فرآیند انتخاب معلمان نمونه با مشارکت بی سابقه مردمی انجام شد

مراسم سپاس معلم

 

 وزیر آموزش و پرورش  با تشریح عملکرد نظام تعلیم و تربیت در سال گذشته، اظهار کرد: در شرایط بحرانی و چالش‌های متعدد، آموزش و پرورش توانسته است به مسیر توسعه و تعالی خود ادامه دهد و در این مسیر موفقیت‌های بزرگی به دست آورد.  

وی با اشاره به اینکه امروز آموزش و پرورش به صد درصد به عنوان اولویت اصلی کشور رسیده است، افزود: در شرایط جنگی موفق شدیم خدمات و دستاوردهای مهمی در حوزه‌های مختلف ارائه دهیم. از جمله مهم‌ترین این موارد، تعمیم سند تحول بنیادین و تحول در برنامه‌های درسی است که در مراحل پایانی نهایی‌سازی و تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد.  

کاظمی به وزیر اعلام نتایج آزمون استخدامی خدمتگزاران از فردا ۱۵ اردیبهشت اشاره کرد و افزود: سال گذشته پنج هزار مجوز استخدام صادر شده است، و فرایند رتبه‌بندی بیش از ۲۳۴ هزار معلم تکمیل و مطالبات آنان پرداخت شده است. بهبود وضعیت فضا و تجهیزات مدارس، تغییر برنامه درسی پایه اول و دوم ابتدایی، و توسعه فعالیت‌های پرورشی با فناوری‌های نوین از دیگر اقدامات انجام شده است.  

وزیر آموزش و پرورش گفت: در حوزه کاهش تنوع مدارس، سیاست‌های جدی برای انحلال مدارس غیردولتی و مدارس مجزا اتخاذ شده و قرار است مدارس روستایی تک‌دانش‌آموزی به صورت هیئت‌علمی اداره شوند تا کیفیت آموزش در مناطق دورافتاده ارتقاء یابد.  

وی افزود: تمام تلاش ما بر آن است که بهترین شرایط را برای معلمان و دانش‌آموزان فراهم کنیم و آینده نظام تعلیم و تربیت کشور را در مسیر پیشرفت و عدالت رقم بزنیم.  

کاظمی تأکید کرد: همکاری و همراهی معلمان و جامعه آموزشی نقش کلیدی در تحقق اهداف ما دارد و ما مصمم هستیم با همت جمعی، آینده‌سازان کشور را تربیت کنیم.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه