معاون وزیر میراث فرهنگی در گفتوگو با خبرگزاری موج:
آزادی خواهان جهان با محکومیت حادثه میناب مانع تکرار مجدد این اتفاق شوند
معاون وزیر میراث فرهنگی گفت: آزادی خواهان جهان با محکومیت حادثه میناب مانع تکرار مجدد این اتفاق شوند چرا که دشمن متخاصم هیچ تعهدی به قانون بین الملل و حقوق بشر ندارد.
انوشیروان محسنی بند پی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج با محکوم کردن جنایتی که دشمن آمریکایی صهیونی در میناب، مدرسه شجره طیبه انجام داد و سبب شهادت جمع عظیمی از دانش آموزان این مدرسه شدند، اظهارداشت: رژیم صهیونیستی همانگونه که کودکان غزه را به شهادت رساندند در ایران نیز در روز نخست جنگ جنایت جدیدی را در کارنامه خود ثبت کرد.
وی با بیان اینکه این دشمنان به هیچ قانون بین الملل و حقوق بشر پایبند نیستند، افزود: برای آنها فرقی ندارد، کودک، زن، زیرساختها و یا منازل مردم تنها رسیدن به اهداف به هر نحوی برای آنها مهم است.
معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: از این دشمن هیچ انتظاری برای تابعیت از قوانین نیست، چرا که در حادثه میناب نقاشیهای کودکان بر دیوار بوده و مشخص بود هیچ کار کرد نظامی ندارد را مورد هدف مستقیم قرار داد.
محسنی بند پی خاطرنشان کرد: در این حادثه بیش از ۱۶۰ دانش آموز به شهادت رسیدند و جوامع بین الملل نباید نسبت به این اتفاق ساکت بنشینند و همه آزادگان جهان، سیاسیون و آزاد اندیشان باید این حرکات وحشیانه و جنایت جنگی را محکوم کنند.
وی تصریح کرد: امیدواریم با این حرکات انتقادی نسبت به رفتارهای جنایتکارانه دشمن دیگر در هیچ کجای جهان شاهد چنین رفتارهایی نباشیم که کودکان بی گناه به خاک و خون کشیده شوند.
حمله به مدرسه شجره طیبه میناب، استان هرمزگان در روز نخست جنگ اتفاق افتاد و این حادثه زمانی رقم خورد که دشمن متخاصم ادعای نقطه زنی هدف را داشته، هیچ اهداف نظامی در کنار مدرسه نبوده و مورد هجوم پرتابه قرار نگرفته بلکه موشک ها مستقیم به مدرسه اصابت کرده و سبب شهادت دانش آموزان و معلمان شده است.
فرشتگان بی گناه مینابی در روز نخست جنگ همزمان با رهبر معظم انقلاب سید علی خامنهای به شهادت رسیدند و به آسمان پرواز کردند.
کودکانی که صبح آن روز برای کسب علم به مدرسه رفته بودند و مادران و پدرانشان انتظار بازگشت آنها را داشتند تنها به دلیل خونخواری یک عده جنایت کار جان خود را. از دست دادند و داغشتن همچنان که چهل روز از آن اتفاق گذشته است نه تنها در دل خانواده ها و مردم ایران بلکه در دل همه آزادی خواهان جهان سرد نشده است.
ارسال نظر