سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

فعالیت واحدهای قضایی و اداری سراسر کشور به روال عادی بازگشت

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد: فعالیت تمامی واحدهای قضایی و اداری در سراسر کشور تا اطلاع ثانوی مطابق روال قبل با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.

قوه قضاییه
به گزارش خبرگزاری موج

، معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه اعلام کرد: با هدف استمرار ارائه خدمات عمومی و حفظ امنیت و آرامش کارکنان دستگاه قضا، فعالیت تمامی واحدهای قضایی و اداری در سراسر کشور تا اطلاع ثانوی مطابق روال قبل با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.

بر این اساس، مدیران با رعایت اقتضائات استانی و شرایط کاری هر واحد باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که تمامی کارکنان به نوبت در محل کار حاضر شوند و سایر کارکنان دورکار نیز آمادگی لازم را برای حضور در محل کار داشته باشند.

ضمن اینکه اولویت استفاده از دورکاری با بانوان و کارکنان دارای فرزند خردسال بوده و تمامی رده‌های مدیریتی از شمول دورکاری مستثنی هستند.

این اطلاعیه می افزاید: با توجه به تعیین اوقات رسیدگی‌های قبلی، روسای محترم واحدهای قضایی ترتیبی اتخاذ فرمایند که با حضور فعالانه همکاران اعم از قضایی و اداری، حتی الامکان رسیدگی‌ها در موعد مقرر انجام پذیرد و تعیین تکلیف پرونده‌های زندانی دار در اولویت باشد.

همچنین با تعیین شعب کشیک در دادسراها و محاکم کیفری ۲ و ۱ در سراسر کشور، زمینه خدمات رسانی به مراجعین در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل فراهم شود.

شایان ذکر است، ساعت کاری تمامی واحدهای قضایی و اداری تابعه قوه قضاییه نیز تا اطلاع ثانوی از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه