سرخط خبرها
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران
  • وزیر علوم: امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت ممکن نیست
  • هشدار پلیس تهران بزرگ به «کودک‌بلاگرها»
  • سپاه: آمریکا باید شرایط ایران را برای بازگشایی تنگه هرمز‌ بپذیرد
  • آخرین وضعیت پرونده‌های ساعدی‌نیا و مدرسه میناب/ آقای خرازی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد
  • اصلاحیه آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو ابلاغ شد
  • سینماها در دومین هفته‌ مرداد ۴۴ میلیارد تومان فروختند/ «زنده‌شور» و «استخر» در صدر
  • ایران میزبان مسابقات فوتبال و فوتسال مدارس آسیا شد
  • رئیس رسانه ملی: تعریف خبرنگار شامل همه عوامل جلو و پشت دوربین می‌شود
  • پیکر سردار توحیدی فرمانده پیشین پشتیبانی وزارت دفاع در جهرم آرام گرفت
  • پزشکیان: مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا تغییر نکرده است
  • پزشکیان: مهم‌ترین دغدغه دولت چهاردهم حل مشکل معیشت مردم است

پویش «طبیب ایران» با هدف کاهش مراجعه حضوری مردم به مراکز درمانی آغاز شد

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از آغاز به کار پویش ملی « طبیب ایران» با هدف کاهش مراجعه حضوری مردم به مراکز درمانی خبر داد.

وزارت بهداشت
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از وبدا، دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با توجه به حمله وحشیانه رژیم صهیونی- آمریکایی و تجاوز آشکار علیه کشور و با توجه به شرایط جنگی، در راستای کاهش مراجعه حضوری مردم به مراکز درمانی، پویش طبیب ایران با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و همراه اول راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: مشاوره و ویزیت آنلاین پزشکی هم وطنان در قالب این پویش ملی به صورت رایگان انجام می پذیرد و آحاد مردم ایران می‌توانند برای بهره مندی از خدمات ویزیت آنلاین پزشکی به پیام رسانهای بله و روبیکا به نشانی Tabibeiran@ مراجعه کنند.

حبیبی تاکید کرد: با توجه به ضرورت موضوع و لزوم خدمات رسانی به هم وطنان در حوزه سلامت و درمان در شرایط جنگی، کمک به اطلاع رسانی و انتشار این پویش ملی می‌تواند گام کوچکی در راستای همدلی سراسری باشد.

حبیبی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۷۰ متخصص و پزشک عمومی در نقاط مختلف مشغول ویزیت رایگان مردم و خدمت رسانی به آنها هستند و پزشکان در حوزه های عمومی و تخصصی به انجام ویزیت رایگان می‌پردازند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص روند ویزیت آنلاین گفت: روند کار به این صورت است که بیماران و متقاضیان خدمات درمانی و مشاوره بعد از پیام دادن به اکانت اعلام شده، تریاژ می‌شوند و سپس متخصصان مربوطه به آنها پاسخ داده و روند ویزیت آنها تکمیل می‌شود.

حبیبی یادآور شد: با راه اندازی این پویش ملی خوشبختانه به طور میانگین روزانه بیش از ۴۰۰ پیام و ویزیت از سوی پزشکان به متقاضیان ارائه می شود و خوشبختانه نیاز به مراجعه حضوری مردم تا حدودی برطرف شده است تا هم باری از سیستم درمانی کشور برداشته شود و هم تردد غیرضروری مردم در این شرایط بحرانی و جنگ کمتر شود.

وی با اشاره به آمادگی تمام مراکز درمانی برای پاسخگویی به مردم در زمینه ارائه خدمات پزشکی و درمانی اظهار کرد: این کار برای تسهیل در روند ارجاعات و مراتب درمانی افراد نیازمند در نظر گرفته شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه