سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود

حدود ۹ هزار نفر زندانی جرایم غیرعمد در سال جاری با کمک ستاد دیه آزاد شدند

طبق آخرین آمار ارایه شده از سوی ستاد دیه کشور هم‌اکنون بیست هزار و ۳۴۹ زندانی جرایم غیرعمد در ندامتگاه‌های سراسر کشور تحمل حبس می‌کنند.

بخشش زندانی محکوم به قصاص
به گزارش خبرگزاری موج

، علی‌رغم تلاش‌های ستاد دیه کشور در آزادی ۸ هزار و ۸۵۹ زندانی بدهکار مالی یا محکوم به دیات ناشی از جرایم غیرعمد در سال‌جاری، اما متاسفانه هم‌اکنون ۹۵۰ زندانی زن و ۱۹ هزار و ۳۹۹ محکوم مرد با رقم بدهی بالغ بر ۲۶۰ همت در بند حبس بسر می‌برند که در واسپین روزهای باقی مانده از سال امید این افراد غیربزهکار و خانواده‌های آنها به دستان پرمهر خیرین دوخته شده است.

در فهرست عددی زندانیان جرایم غیرعمد، استان تهران با میزبانی از ۲ هزار و ۹۶۸ مددجوی اغلب عائله‌مند در رأس جدول آماری قرار گرفته و در ادامه فارس با هزار و ۸۹۸ محکوم، خراسان‌رضوی با هزار و ۸۴۵ محبوس، اصفهان با هزار و ۵۸۲ نفر و آذربایجان‌شرقی با هزار و ۶۰ زندانی در شمار استان‌هایی هستند که تعداد مددجویان غیرعمد آنها افزون بر عدد هزار زندانی گزارش شده است.

سید اسداله جولایی، رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور با شرح وضعیت این زندانیان نیازمند اظهار کرد: از مجموع دربندان تحت حمایت ستاد دیه ۱۶۹ نفر بابت ناتوانی در تامین دیات غیرعمد، ۱۶هزار و ۲۷۱ نفر بابت مطالبات مالی پرداخت نشده، ۳ هزار و ۳۱۵ نفر به سبب عسرت در تسویه تعهدات مهریه و ۵۹۴ مرد ایرانی نیز به علت نفقه‌های پرداخت نشده در پشت میله‌های سرد زندان گذران عمر می‌کنند.

وی افزود: از بیست هزار و ۳۴۹ زندانی موجود قابل اعتناست شصت و سه درصد ورودی ۱۴۰۴ هستند. به عبارت دیگر هم‌اکنون ۷ هزار و ۶۱۴ زندانی غیرعمد بابت سنگین بودن ارقام بدهی، تعدد شکات یا پرونده و به طور خلاصه شرایط خاص بیش از یک‌سال سابقه حضور در حبس دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه