سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

دادستان کل کشور هرگونه ارتباط با شبکه‌های معاند را جرم دانست

دادستان کل کشور گفت: شبکه‌های تلویزیونی «اینترنشنال» و «من‌وتو» بازوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند و هرگونه ارتباط با این شبکه‌ها شامل مصاحبه، ارسال فیلم یا مستندات و اطلاعات جرم محسوب می‌شود و دادستان‌ها موظف به تعقیب این افراد هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد -  دادستان کل کشور
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد روز یکشنبه در نشست شورای معاونین دادستانی کل کشور با دادستان‌های مراکز استان‌ها که به صورت وبیناری برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده اغتشاشات اخیر و برخورد قاطع با عوامل ایجاد ناآرامی‌ها، افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران به اغتشاشگران اجازه نخواهد داد که با اقدامات خصمانه و آشوب‌گرایانه خود، در زمین دشمن قسم خورده بازی کنند.

وی با اشاره به اقدامات تخریبی اغتشاشگران از جمله استفاده از سلاح، آسیب رساندن به جان و مال مردم و آتش زدن اموال و اماکن عمومی و خصوصی، اظهار کرد: این اقدامات که در تمام کشور با مدل مشابه انجام شده به خوبی نشان می‌دهد اعمال یادشده به صورت سازماندهی شده و با آموزش قبلی از سوی دشمنان نشات گرفته است.

دادستان کل کشور خطاب به دادستان‌های مراکز استان‌ها گفت: مستندسازی اقدامات تخریب‌گران حائز اهمیت است و افرادی که به هر شکل و نوعی از آشوب طلبان حمایت کرده‌اند باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند و باید میزان خسارت و تخریب وارد شده به اموال عمومی و خصوصی به صورت دقیق مشخص شود و جبران خسارت‌ها از اغتشاشگران انجام گیرد.

این مقام عالی قضایی با اشاره به اقدمات برخی از افراد دارای نفوذ اجتماعی، افزود: این افراد که با انتشار اطلاعیه و بیانیه از اغتشاشگران حمایت کرده‌اند و در آتش جنایات دمیده‌اند تحت تعقیب قضایی قرار می‌گیرند. چرا که این افراد با وجود امنیت و آسایشی که دارند با تبلیغات علیه نظام موجب فریب نوجوانان و جوانان شده‌اند.

موحدی آزاد تصریح کرد: این تلفات و خسارت‌های جانی و مالی به گردن این افراد است و دادستان‌ها موظفند با جمع آوری مستندات سراغ این افراد بودند و با این افرادی که با خیانت به کشور در زمین دشمن بازی می‌کنند قاطعانه برخورد می‌شود.

 

نظام تصمیم به برخورد قاطع با اغتشاشگران و حامیان گرفته است

وی با اذعان به اینکه تخریب‌گری و اغتشاش قابل اغماض نیست، گفت: صف معترضین و اغتشاشگران کاملا روشن است و اکنون نظام تصمیم به برخورد قاطع با اغتشاشگران و حامیان گرفته است.

دادستان کل کشور، برحمایت قاطع از دادستان‌های سراسر کشور تاکید کرد و گفت: امروز وظیفه بزرگی داریم و آن هم دفاع از اسلام، تمامیت ارضی، پاسداری از خون شهیدان و امنیت مردم است و با تمام قوا از شما حمایت می‌کنیم و در کنار شما ایستاده‌ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه