سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی:

استاندارد و شرح مشاغل کشور احصاء می شود

فرایند به‌روزرسانی استاندارد حِرف و مشاغل کشور در نشست کارگروه بازنگری استاندارد طبقه بندی ملی مشاغل ایران (IRISCO) با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بررسی شد.

دکتر احمد میدری + وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی
به گزارش خبرگزاری موج

، احمد میدری در کمیته تدوین و به روزرسانی استاندارد حِرف و مشاغل کشور، با اشاره به طراحی و رونمایی از سامانه نظام جامع اطلاعات بازار کار کشور در آینده ای نزدیک، به روزرسانی استاندارد حرف و مشاغل کشور و تدوین شرح شغل مشاغل را یکی از سه رکن اصلی این سامانه عنوان کرد. 

وی با بیان این که استانداردسازی عناوین شغلی بسیار مهم است، تصریح کرد: مشاغل کشور مطابق استاندارد کدگذاری و در در بانک های اطلاعاتی سازمان های مختلف همچون سازمان تأمین اجتماعی، مرکز آمار، سازمان فنی و حرفه ای و سایر سازمان های مرتبط با کد یکسان ثبت و شناسایی خواهند شد.   

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مراحل انجام کار تصریح کرد: تشخیص منابع داده مشاغل کشور، دریافت عناوین مشاغل از منابع داده ای، پاکسازی عنوان‌های شغلی، تطبیق و کدگذاری هوشمند لیست مشاغل با کدهای طبقه‌بندی بین المللی ISCO، تهیه دستورالعمل استانداردسازی عناوین شغلی، انتشار نسخه ملی طبقه بندی مشاغل و تصویب و ابلاغ استاندارد حرف و مشاغل کشور را از جمله مراحل انجام کار برشمرد. 

«علیرضا محجوب» دبیرکل خانه کارگر در ادامه این نشست بر لزوم استفاده از روش های هوشمند و ابزارهای نوین در طراحی فرایندها و استانداردسازی مشاغل تأکید کرد.

محجوب با اشاره به زمان‌بر بودن فرآیندهای سنتی، بر مزایای استفاده از هوش مصنوعی و سایر ابزارهای هوشمند جهت تسریع در انجام کار و افزایش کیفیت آن در کنار استفاده از نظرات صاحب نظران تأکید کرد.

غلامرضا گودرزی، رئیس مرکز آمار ایران در ادامه این نشست گفت: با توجه به  سرشماری ثبتی مبنا در کشور طبقه بندی مشاغل بر اساس طبقه بندی IRISCO لازمه ثبت فعالیت خواهد بود.

وی بر همکاری این مرکز با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه