سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران:

اعتبار بیمه‌ای دهک یک تا ۵ تا فروردین سال ۱۴۰۵ تمدید شد

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران از تمدید اعتبار پوشش بیمه ای دهه یک تا پنج بصورت سیستمی و رایگان تا فروردین سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: افراد فاقد پوشش بیمه ای نیز می توانند به آدرس سامانه شهروندی یا دفاتر پیشخوان دولت برای قرار گرفتن زیر چتر بیمه سلامت مراجعه کنند.

بیمه سلامت
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد غلام نژاد روز چهارشنبه درچهارمین جلسه شورای اجتماعی استان تهران، افزود: بیمه سلامت به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام سلامت کشور است، در سالهای اخیر با تکیه بر سیاستهای کلان دولت در جهت گسترش پوشش بیمه ای گامهای بزرگی برداشته است.

وی اظهار کرد: بیمه سلامت ضمن بهبود فرآیندهای اجرایی در زمینه ارایه خدمات و حمایت هدفمند از بیماران خاص و صعب العلاج و مشارکت فعال در اجرای سیاستهای جوانی جمعیت توسعه خدمات الکترونیک و غیره، پوشش بیمه رایگان برای دهک های اول تا پنج بیمه رایگان روستایی و عشایری و بیمه مادران باردار و کودکان تا پنج سالگی بدون شرط خانوار، پوشش بیمه ای اتباع خارجی و پناهندگان آسیب پذیر، پوشش بیمه افراد مجهول الهویه برای بهره مندی از خدمات بستری دولتی و دانشگاهی را انجام داده است.

غلام نژاد با بیان اینکه بیش از پنج میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان تهران هستند، ادامه داد: از این تعداد، بیش از دو میلیون نفر دهک های اول تا پنج رایگان بیمه و بیش از سه میلیون نفر نیز تحت پوشش صندوق بیمه سلامت همگانی هستند و دهک های ۶ تا ۹ نیز از تخفیف ۶۰ درصدی تا ۳۰ درصدی برخوردار می شوند.

وی، برپایی ۵۸ میز خدمت در محلات کم برخوردار، مراکز ترک اعتیاد و ندامتگاهها، پارک ها، ایستگاههای مترو، گرمخانه ها و غیره، ارایه کلیه خدمات از قبیل صدور و تمدید بیمه ای، نشان دار کردن بیماران خاص و غیره را از دیگر خدمات ارایه شده توسط بیمه سلامت استان تهران برشمرد و افزود: سامانه ۱۶۶۶ بصورت ۲۴ ساعته در خدمت مردم بوده و افراد در مراکز درمانی در صورت نداشتن بیمه با تماس این شماره می تواند بصورت آنلاین تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

غلام نژاد تصریح کرد: بیماران دیالیزی، مبتلایان به انواع سرطان، هموفیلی، ام اس، پیوند کلیه، تالاسمی و غیره نیز بصورت رایگان بیمه بوده و ۶۹ قلم دارو و ده‌ها خدمت آزمایشگاهی و تصویر برداری ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت است.

وی با اشاره به سامانه بر خط تایید دارو در استان تهران، اظهار داشت: این سامانه در راستای نوآوری، تسریع و تسهیل فرآیند تایید دارو با رویکرد ارتقا سطح کیفیت ارایه خدمات درمانی به بیماران و حفظ محرمانگی و امنیت اطلاعات بیماران راه اندازی شد و بیماران خاص و صعب العلاج بدون غیر حضوری داروی خود را ازطریق این سامانه ثبت و دریافت می کنند.

غلام نژاد به سامانه اشاره برای ناشنوایان نیز اشاره کرد و گفت: این سامانه در جهت تسهیل در ارایه خدمات و بهره مندی ناشنوایان از بیمه سلامت ایجاد شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه