English

سرپرست امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو:

ایران و تایلند درباره ارتباط‌های نظارتی در حوزه غذا توافق کردند

سرپرست امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو اعلام کرد که در دیدار پیچیت بونسود، سفیر تایلند در ایران با رئیس سازمان غذا و دارو، استانداردهای مربوط به واردات برنج و وضعیت آرسنیک این محصول به‌صورت تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

سرپرست امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو
به گزارش خبرگزاری موج

، دکتر حمیدرضا اینانلو گفت: در این جلسه علاوه بر تشریح الزامات کیفی برنج وارداتی و روش‌های پایش سطح آرسنیک، بر اهمیت پایبندی کامل محصولات وارداتی به استانداردهای فنی و سختگیرانه ایران تأکید شد؛ استانداردهایی که در برخی موارد از جمله کنترل آرسنیک سختگیرانه‌تر از کدکس است.

وی افزود: یکی از نکات مورد توافق دو طرف، ضرورت شفافیت هرچه بیشتر در فرآیند واردات و تقویت نظارت‌های فنی بود.

وی با اشاره به پیشنهادهای عملی مطرح‌ شده در این جلسه گفت: برقراری ارتباط مستقیم و آنلاین میان نهادهای نظارتی دو کشور و نیز اعزام هیأت فنی ایرانی برای بازدید از مزارع، مراکز فرآوری و آزمایشگاه‌های تایلند از جمله مواردی بود که مطرح شد و با استقبال طرف تایلندی روبه‌رو گردید.

به گفته او، این اقدامات می‌تواند ابهامات فنی را کاهش داده و زمینه هماهنگی بیشتر را فراهم کند.

اینانلو توضیح داد: هیأت پنج نفره سفارت تایلند شامل سفیر، مستشار، رایزن بازرگانی و دو معاون رایزن بازرگانی در این دیدار حضور داشتند. از سوی سازمان غذا و دارو نیز مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استانداردهای صنایع غذایی، رئیس گروه برنامه‌ریزی و تدوین مقررات واردات کالا و کارشناس دفتر ارزیابی کیفیت شرکت کردند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو ، سرپرست امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: این جلسه بستری برای ارتقای اطمینان از سلامت محصولات وارداتی و کاهش مخاطرات احتمالی ناشی از آلودگی ایجاد کرد.

او تاکید کرد: هم‌افزایی در حوزه استانداردها و استمرار تعاملات کارشناسی، مسیر واردات کالاهای اساسی را شفاف‌تر و قابل پیش‌بینی‌تر می‌کند و به تقویت همکاری‌های فنی میان تهران و بانکوک کمک خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه