English

تردد از جنوب به شمال محور چالوس از ساعت ۱۸ ممنوع شد

محور گردشگری و پرتردد چالوس از ساعت ۱۸:۰۰ امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) در محدوده جنوب به شمال بسته شد تا با اجرای مرحله‌ای طرح محدودیت، روند بازگشت خودروها و تخلیه بار ترافیکی تسهیل شود.

آزاد راه چالوس
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد که از ساعت ۱۸:۰۰ امروز شنبه، تردد کلیه وسایل نقلیه از مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران–شمال به سمت چالوس و مرزن‌آباد ممنوع شده است.

وی بیان داشت: این اقدام با هدف تسهیل عبور و مرور و تخلیه بار سنگین ترافیکی در محور چالوس انجام شده و از ساعت ۱۹:۰۰، مسیر از محدوده پل زنگوله تا تهران (شمال به جنوب) به صورت یک‌طرفه خواهد بود تا برگشت مسافران بدون توقف انجام گیرد.

سرهنگ محبی افزود: این طرح کوتاه‌مدت بوده و تا زمان عادی شدن ترافیک در محدوده جاده چالوس ادامه خواهد داشت. به گفته وی، مأموران پلیس راه در تمامی مسیر مستقر هستند و رانندگان باید همکاری کامل را با عوامل انتظامی داشته باشند.

وی خاطرنشان ساخت: هدف اصلی اجرای این محدودیت‌ها، حفظ ایمنی مسافران و پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی ناشی از ازدحام و توقف‌های پی‌در‌پی در مسیر کوهستانی است.

جانشین پلیس راه کشور همچنین تأکید کرد: مسافران پیش از حرکت به سمت شمال کشور، لازم است از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی پلیس راهور و شماره‌های ارتباطی مخصوص، آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی را استعلام کنند تا از ترافیک و انسداد احتمالی مسیرها مطلع شوند.

برآورد پلیس راه نشان می‌دهد حجم خودروهای بازگشتی از شمال کشور در روزهای پایانی هفته رشد قابل‌توجهی داشته و اجرای موقت طرح یک‌طرفه در محور چالوس می‌تواند نقش مهمی در کاهش زمان انتظار و روان‌سازی عبور و مرور ایفا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه