English

۶ بازار میوه‌ و تره‌بار جدید فردا افتتاح می‌شود

شهرداری تهران در ادامه پویش امید و افتخار، روز شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴، ۶ بازار میوه‌ و تره‌بار جدید را در مناطق مختلف پایتخت افتتاح می‌کند تا شبکه تأمین مستقیم محصولات کشاورزی و باغی در سطح شهر گسترش یابد.

بازار میوه و تره‌بار
به گزارش خبرگزاری موج

، شهرداری تهران اعلام کرد که در قالب یکصد و نود و یکمین پویش امید و افتخار، آیین افتتاح همزمان ۶ بازار میوه‌ و تره‌بار روز شنبه، دهم آبان‌ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود. این برنامه با حضور جمعی از مدیران شهری و مسئولان مناطق مختلف پایتخت اجرا خواهد شد.

بر اساس اعلام مدیریت سازمان میادین میوه‌ و تره‌بار، بازار فدک در بزرگراه آیت‌الله سعیدی، بازار باباخان در منطقه ۲۰، بازار عربشاهی در منطقه ۲، بازار خواجه نظام در منطقه ۷، و دو بازار مینا و دستجردی در منطقه ۱۸ از فردا آغاز به کار می‌کنند.

این پروژه‌ها به منظور افزایش سرانه خدمات شهری، دسترسی آسان‌تر شهروندان به میوه‌ و تره‌بار تازه، کاهش واسطه‌گری و تقویت شبکه توزیع مستقیم در تمام مناطق پایتخت طراحی شده‌اند.

پویش امید و افتخار از ابتدای اجرای خود تاکنون بیش از ۱۹۰ پروژه عمرانی و خدماتی را شامل شده و افتتاح بازارهای تازه‌ به عنوان بخشی از برنامه توسعه عدالت شهری در مناطق کم‌برخوردار ارزیابی می‌شود.

مسئولان شهری تأکید کرده‌اند که این بازارها با رعایت استانداردهای بهداشتی، فضای مناسب برای عرضه محصولات کشاورزی، و امکانات اختصاصی برای بانوان کارآفرین طراحی شده‌اند تا ضمن افزایش اشتغال محلی، به پایداری اقتصادی در سطح خانوارهای شهری کمک کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه