سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افزایش چشمگیر تردد در محورهای منتهی به مشهد مقدس در ۳۱ مرداد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از افزایش بی‌سابقه تردد در محورهای مواصلاتی کشور در ۳۱ مردادماه خبر داد و محدودیت‌های موقت ترافیکی در مسیرهای شمال و مشهد مقدس را اعلام کرد.

ترافیک جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ سیاوش محبی اعلام کرد که از صبح امروز، حجم ترافیک در مسیرهای منتهی به استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و گلستان به مقصد مشهد مقدس به‌شدت افزایش یافته است. محورهای شمالی کشور نیز با بار ترافیکی سنگین مواجه هستند، به‌ویژه محور چالوس و آزادراه تهران–شمال که شب گذشته تا ساعت ۶ صبح امروز در مسیر جنوب به شمال یک‌طرفه بودند.

بر اساس برنامه‌ریزی پلیس راه ، از ساعت ۱۱ امروز (۳۱ مرداد) تردد خودروها از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع شده و از ساعت ۱۳ مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال بار دیگر برای تخلیه ترافیک یک‌طرفه خواهد شد.

محبی درباره محور هراز توضیح داد که ترافیک در برخی محدوده‌ها مانند تونل وانا سنگین و مقطعی پرحجم است و احتمال یک‌طرفه شدن مسیر جنوب به شمال وجود دارد. همچنین محورهای فیروزکوه، آزادراه قزوین–رشت و دیگر راه‌های ارتباطی کشور ترافیک پرحجم اما روان را تجربه می‌کنند.

وی از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و انجام برنامه‌ریزی سفر، همکاری لازم را با نیروهای پلیس داشته باشند تا ایمنی مسیر و روان‌سازی تردد در این ایام پررفت‌وآمد تضمین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه