English

رئیس سازمان بازرسی:

عضویت هم‌زمان در هیأت‌مدیره چند شرکت دولتی جرم است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با صدور بخشنامه‌ای، معاونان و بازرسان کل استان‌ها را موظف کرد مدیرانی را که به طور هم‌زمان در بیش از یک شرکت دولتی یا شرکت‌های دارای سرمایه عمومی به عنوان مدیرعامل یا عضو هیأت‌مدیره فعالیت می‌کنند، شناسایی و فوراً به مراجع ذی‌صلاح معرفی کنند.

عضویت هم‌زمان در هیأت‌مدیره چند شرکت دولتی جرم است
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس سازمان بازرسی کل کشور با صدور بخشنامه‌ای دستور شناسایی فوری مدیرانی را صادر کرد که به طور هم‌زمان در بیش از یک شرکت دولتی یا شرکتی که تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادهای عمومی غیردولتی است، به عنوان مدیرعامل یا عضو هیأت‌مدیره فعالیت می‌کنند.

ذبیح‌الله خدائیان با اشاره به تبصره (۲) ماده واحده اصلاح ماده (۲۴۱) قانون تجارت گفت: طبق این ماده قانونی، هیچ فردی نمی‌تواند به طور هم‌زمان در دو یا چند شرکت از این نوع سمت مدیریتی داشته باشد و تخلف از آن جرم تلقی می‌شود.

وی تأکید کرد معاونان و بازرسان کل استان‌ها باید این افراد را فوری شناسایی، به مراجع ذی‌صلاح معرفی و نتیجه اقدامات خود را گزارش کنند. به گفته خدائیان، این اقدام با هدف جلوگیری از سوءجریان‌ها و دور زدن قانون اجرا می‌شود تا جلوی انتصاب‌های غیرضرور و دریافت‌های کلان بدون حضور فعال در شرکت‌ها گرفته شود.

رئیس سازمان بازرسی همچنین هشدار داد که عضویت هم‌زمان در هیأت‌مدیره مانع پیشرفت و ارتقای نیروهای توانمند اما فاقد حامیان ذی‌نفوذ می‌شود و باید در اسرع وقت با آن مقابله شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه