English

رونمایی دیوارنگاره میدان انقلاب با تصویر نبرد رستم و اژدهای آمریکا در تهران

همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، دیوارنگاره جدید میدان انقلاب تهران با طرحی الهام‌گرفته از نبرد اسطوره‌ای رستم با اژدهای آمریکا رونمایی شد.

رونمایی دیوارنگاره میدان انقلاب با تصویر نبرد رستم و اژدهای آمریکا در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، طرح دیوارنگاره میدان انقلاب تهران چهارشنبه (هشتم مردادماه) با طرحی از نبرد رستم و اژدهای آمریکا به همت سازمان تبلیغات اسلامی رونمایی و نصب شد.

در این دیوارنگاره بیتی از شاهنامه فردوسی با این مضمون نوشته شده است: «چو پایان این خوان آخر خوش است / بخوان نام ایران که دشمن‌کُش است»

دیوارنگاره میدان انقلاب را سازمان زیباسازی تهران با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی در سومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی رونمایی کرد که نخستین طرح آن، ۱۲ دی ماه سال ۱۴۰۱، همزمان با این مناسبت با تصویری از حاج قاسم و یارانش نصب شد.

دیوارنگاره میدان انقلاب با یکهزار و ۴۰۰ مترمربع مساحت، بزرگترین دیوارنگاره کشور است که با قابلیت دو وجهی، جلوه بصری خوبی را به میدان انقلاب بخشیده است.

به گزارش ایرنا، بامداد ۲۳ خرداد، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. آمریکا نیز بامداد یکم تیر با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست. بعد از ۱۲ روز تهاجم رژیم صهیونیستی به کشور و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های دشمن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیر) این رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه